Maciek chwali monitor, który kupił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Z gównianą przeróbką i to jeszcze z gimbusiarką ivoną to możesz wywywywywywy... tego, no, wiesz.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Czy osoby z downem nie mają ograniczonej zdolności do czynności prawnych? Czy mogą legalnie dokonywać zakupów na znaczne kwoty pieniędzy? Jeśli nie, to FAKE! ;p
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmalucha odpalam
/watch?v=LAFHkVc01dg macie linka na jutube
@wdiko
Niestety ale tak samo chujowe jak ten syf od kar425..
Niestety ale tak samo chujowe jak ten syf od kar425..
@up
Andy wiem ze chujowe jedyna przeróbka z maćkiem dobra była kiedys w mix youtube wstawiona.
Macko walil do drzwi a Rysiek go skarcił ze ludzie spia i zeby tak nie robil
na co maciek
Jestem hardkorem
Mozliwe ze i to tez jest chujowe ale kto co woli.... Najbardziej boli to ze ma wincyj kasy od nas
Andy wiem ze chujowe jedyna przeróbka z maćkiem dobra była kiedys w mix youtube wstawiona.
Macko walil do drzwi a Rysiek go skarcił ze ludzie spia i zeby tak nie robil
na co maciek
Jestem hardkorem
Mozliwe ze i to tez jest chujowe ale kto co woli.... Najbardziej boli to ze ma wincyj kasy od nas
Idę na harda,bo tu same gimbusy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów