📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Koko koko śmierdzisz mi kwejkiem.
Bronisław Komorowski napisał/a:
Koko koko śmierdzisz mi kwejkiem.
a od ciebie bije głupotą i gimbusiarnią.
dla twojej wiedzy kwejk kupił sadistica.
dla twojej wiedzy kwejk kupił sadistica.
A coś się zmieni ? czy tylko reklamy itp. bo jak z harda zrobi się kurwa jakiś zjebany dział z nagimi modelkami wpierdalającymi nuttele to się wkurwię !
A Conversy i Vansy też będą? No i jeszcze ociekające $u0dycZą piękne dedykacje typu: "Wstaw to na tablicę osoby, która jest twoim najlepsiejszowym <3 przyjacielem."
kocham cię martynko (?)
Tak szczerze mówiąc to DOBRE dowcipy z Maćkiem (postacią jak najbardziej fikcyjną i wykreowaną przez scenarzystów) mnie śmieszą, ale robienie z chorych gwiazd seriali wkurwia niesamowicie.
Takie osoby mają przekurewnie ciężko w życiu, a sielanka i kukurydziane dialogi pokazywane w tym serialu to woda na młyn dla Gimbusów, którzy dopierdalają im na każdym kroku, myśląc że są lepsi od nich, a tak naprawdę nie dorastając im intelektualnie do pięt. Bo przecież jak to zabawnie jest pośmiać się z osób dla których każdy kolejny dzień to walka o następny.
Takie osoby mają przekurewnie ciężko w życiu, a sielanka i kukurydziane dialogi pokazywane w tym serialu to woda na młyn dla Gimbusów, którzy dopierdalają im na każdym kroku, myśląc że są lepsi od nich, a tak naprawdę nie dorastając im intelektualnie do pięt. Bo przecież jak to zabawnie jest pośmiać się z osób dla których każdy kolejny dzień to walka o następny.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów