Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do autora tematu i osób które dały piwa: Wy naprawdę jesteście tacy pojebani że wasz to śmieszy ?
Tak.
Może pośmiejmy się z chorych na nowotwór, co bystrzaku?
Ja chętnie. Znasz jakieś dobre żarty?
do autora tematu i osób które dały piwa: Wy naprawdę jesteście tacy pojebani że wasz to śmieszy ?
No, więc wypierdalaj.
Jeżeli jesteście na tyle wrażliwi to zmieńcie stronę internetową, gdzie nie grasuje ww. osobnik.
Ojejku, ludzie. Ależ macie spiny. Z "Maćka z klanu" śmiali się w czasach gdy nie było jeszcze internetu, śmieją się teraz i śmiać się będą, czy tego chcecie czy nie. Mnie też osobiście nie śmieszą osoby z zespołem Downa, ale czasami powstają takie przeróbki, że nie sposób nie zaśmiać się pod nosem, poza tym są to gagi sytuacyjne, a nie o treści obraźliwej do samego protagonisty tego tematu.
Jeżeli jesteście na tyle wrażliwi to zmieńcie stronę internetową, gdzie nie grasuje ww. osobnik.
miałem piwo postawić tobie ale napisałem tego posta PRZED wpisaniem słowa w googlecostam słowa protagonist...co to kurwa jest ??
"Protagonista-odtwórca głównej roli w sztuce lub filmie"
W tym wypadku rozchodzi mi się o głównego "winowajcę" wokół którego ciągnie się temat hejtowania osób stawiających piwo, oraz samego autora tego tematu.
Jeżeli już wiesz to nie krępuj się z piwem
Tak:D
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów