Parodia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mistrzostwo świata
Maćka nie trzeba parodiowac... Jest wystarczająco śmieszny.
Choć co ja pierdole, nawet on ma jakąś dupe z którą kręci...
Choć co ja pierdole, nawet on ma jakąś dupe z którą kręci...
ziomuś podstaw Macka pod piłe to na pewno zrobi furorę bo tak Maciek zdaje mi się zbyt poważny i mądry:D zaczynam sie go bać
No popatrz, jak chce, to potrafi bez jąkania się rozmawiać, czyli jednak nie ma downa. Genialny aktor.
Co to kurwa? Klanistic.pl?
iPoCoTaRejestracja napisał/a:
Co to kurwa? Klanistic.pl?
Mniej więcej, gimbusy podłapały temat.
Jak widać niektórym do tej pory "gimbusy" się nie znudziły
Anonymous~ napisał/a:
Za jakiś tydzień, może dwa im się znudzi
Gorzej jak podłapią, że to teraz może być trendy i zaczną przerabiać zdjęcia, filmy, robić remiksy, komiksy, może jakąś pikietke też strzelą
Się wjebie do zbiornika wsio wtedy.
Maciek, Klan i wszelkie przeróbki przestały być śmieszne mniej więcej w tym czasie kiedy człowiek wynalazł koło.
Wyjątkowe gówno. Jestem fanem Maćka, ale w oryginale.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów