📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadyslaw napisał/a:
maciek zachowuje się jakby miał downa
On nie ma downa, on ma cały zespół.
Do marcin9002, uspokój się człowieku, bo zaraz zaczniesz bronić tych z harda, a tego już nie zdzierżę!
Chyba, że już to zrobiłeś... przyznaj się! Broniłeś powieszonego murzyna?
michal-tl - jesteś pojebany i tyle. UDAJE ?? no zajebiście śmieszne.
Pierdole, jaki suchy jest ten serial;
ta z telefonem chyba też podłapała downa.
ta z telefonem chyba też podłapała downa.
marcin9002 napisał/a:
@ Sadysław - życzę Ci kurwa żebyś miał tak chore dziecko!! :/ są pewne granice i Ty je kurewsko przekroczyłeś :/ więcej na twój temat nie mam do powiedzenia bo i słów mi szkoda :/
nie zycz drugiemu co tobie nie mile
ta Małgosia (czy jak jej tam) zrobiła kawał Bożence, Maciek zrobił kawał Małgosi, a ci z gazety zrobili w chuja ich wszystkich bo kto kurwa normalny wierzy w wyniki z gazety z 1 kwietnia z losowania 1 kwietnia....
masakra, co jak co ale prawie uwierzyłem tej małej s*ce.
Maciek jesteś booooski i widać, że nieźle masz na wszystko wyjebane!! Tak ich zrobić w chuja! Tyś to jest
Co za ekologiczna propaganda!!!!! Kto przynosi zakupy w papierowych torbach?!
maciek to maciek, ma downa i tyle ale żeby być jak rysiek... ułaaa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów