a murzyny bawią się tak:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To potwierdzenie wyników wszystkich badań inteligencji tych stworzeń. Czy też raczej jej braku.
Skradziony towar położy na środku swojej wioski i zabawa do rana, bo łup ma szeleszczący papierek
To teraz czekamy na debila który z dumą na facjacie zrobi to samo w Polsce.
Wiedz tylko gnoju, że nikt normalny tego nie poprze.
Wiedz tylko gnoju, że nikt normalny tego nie poprze.
Faktycznie. Murzyn gdziekolwiek poza polem bawełny to dziwnie wygląda.
Strzelba i odstrzelić pół dupy. Kamerzyście za pionowy filmik należy się wpierdol. A autor mógłby jakoś normalnie nazwać temat, chyba że masz ograniczenie ilości wykorzystywanych słów na jeden dzień.
Chciałem coś napisać, ale boję się że prokuratura z białegostoku postawi mi zarzut rasizmu
W ogóle go nie widać na tle tej ciemności. na początku myślałem że to koszulka lata ale potem zobaczyłem ze rozpierdoliła produkty w sklepie to skojarzyłem, że tylko czarnuch może coś takiego odpierdolić.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów