📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na drugim filmiku jak chuj widać, że te dzieciaki są ustawione i specjalnie dają mu więcej swobody.
młody jest dobry ale nalewki i dragi go wykończą widac po nim ze to potencjalny alkocholik bedzie lub ćpun albo sexocholik bo na pracocholika mi niewygląda-tak go czarno widzę
@up
wlasnie mialem napisac: "pewnie skonczy jak wiekszosc utalentowanych mlodych pilkarzy, w gimnazjum z jabolem i paczka szlugow w reku" no chyba ze pomysli wczesniej i oleje szkole publiczna
wlasnie mialem napisac: "pewnie skonczy jak wiekszosc utalentowanych mlodych pilkarzy, w gimnazjum z jabolem i paczka szlugow w reku" no chyba ze pomysli wczesniej i oleje szkole publiczna
"A ja kiedy byłem mały to byłem murzynem i robiłem tak:"
ok wiem że to nie jest wasz ulubiony cytat
ok wiem że to nie jest wasz ulubiony cytat
Dobra, mnóstwo jest teraz takich dzieci. Przełomem u nich jest wiek dojrzewania, bo to wlasnie wtedy podpisuja wazniejsze kontrakty z niemałą sumą i większosci szajba odbija. Taka jest prawda, ale mimo to trzymam kciuki, aby niektórym się udało.
@tfojastara
Nie, skąd, gdzie tam ustawione, na pewno gra z przypadkowymi dziećmi spotkanymi na ulicy....
Nie, skąd, gdzie tam ustawione, na pewno gra z przypadkowymi dziećmi spotkanymi na ulicy....
ziutek11113 napisał/a:
robi wrazenie
Na tyle, że po pierwszym filmiku nie chciało mi się już oglądać drugiego...
Sahex napisał/a:
Na tyle, że po pierwszym filmiku nie chciało mi się już oglądać drugiego...
bo jesteś pizdą
kompletnie nie umieją odbierać piłki, ja zawsze wpadam z bara i piłka moja.
Zajął by się Dżihadem i wysadzaniem w imię Allacha jak reszta jego rówieśników a nie biega po zielonym polu za gumową kulką....
hahah niezłe żeby tak nasi piłkarze umieli tak samo jak on :p
gdybym...
- rzucił studia
- rzucił dziewczynę
- nie chodził na melanże
- byłbym dniami i nocami na boisku
- nie uczył się w podstawówce, gimnazjum i liceum
- wychodził tylko na piłkę nożną na dwór
- nie kupowałbym samochodu
- nie pracował
to pewnie nadal by mi się i tak nie chciało ćwiczyć tyle co on....
- rzucił studia
- rzucił dziewczynę
- nie chodził na melanże
- byłbym dniami i nocami na boisku
- nie uczył się w podstawówce, gimnazjum i liceum
- wychodził tylko na piłkę nożną na dwór
- nie kupowałbym samochodu
- nie pracował
to pewnie nadal by mi się i tak nie chciało ćwiczyć tyle co on....
Chuj z nim w Polsce 9 letnie dzieciaki zamykają flachę na raz ( może dlatego dostajemy w pierdol na boisku ? )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów