📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mogła sobie znaleźć bolca z samochodem skoro jej nie stać, to nie byłoby tej sytuacji. Ma za swoje
Elegancko. Sama wyeliminowała choć część swoich genów, dla dobra ludzkości.
Ich jest ponad miliard, nie odczują.
Typowa tępa dzida z Chin bez jakiejkolwiek świadomości zagrożenia. Gównojad z tego co widać tylko giry ma załatwione.
Kamera w lusterku ? Fajny nawet pomysł ale nieskuteczny, bądź kierowca ślepy morderca do odstrzału i na części zamienne wszystkie oprócz mózgu.
Ona miała zamiar jechać prosto ! Na chuj debil wyprzedza i zajeżdża drogę!
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Ona miała zamiar jechać prosto ! Na chuj debil wyprzedza i zajeżdża drogę!
Kamera w lusterku ? Fajny nawet pomysł ale nieskuteczny, bądź kierowca ślepy morderca do odstrzału i na części zamienne wszystkie oprócz mózgu.
Ona miała zamiar jechać prosto ! Na ch*j debil wyprzedza i zajeżdża drogę!
Byś nie zauważył od początku to ona sie wjebała tam. Koleś stał, a matulce sie śpieszyło gówniaka wysłać na łono abrahama to ma... Po tylu filmach z tej strony nigdy nie wpakuję sie jakimś jednośladem miedzy tira a tira/ściane/samochody/inne ograniczenia ucieczki, aaaaa szczególnie będąc w jakimś kitajskim kraju. Oni tam pewnie śdernio jednego z miotu tak traca
w podzięce za okazaną empatię, ch.j wam w to miejsce, gdzie niektórzy mózg posiadają.
w podzięce za okazaną empatię, ch.j wam w to miejsce, gdzie niektórzy mózg posiadają.
ZgRyZ napisał/a:
och... żal, że wasze matki nie umieją jeździć na rowerze. genotyp w polaczkowie poprawiłby się i generalnie na wiosce iq podniósłoby się znacznie.
och och bo słowa cygana ranią tak boleśnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów