Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na filmiku widzę dobrą parkę, z dwóją dzieci, którzy się świetnie ogarnęli w życiu.
Szacun dla pani i pana, że widzą w sobie jeszcze coś co ich kręci.
Wypowiadający się powyżej na 100000% nie są żonaci, a tym bardziej nie mają 15 lat stażu w małżeństwie.
Po nicku widać że lubisz w dupę od tylca
up@ musisz być niezłym pojebem. Skoro coś takiego robią publicznie to stary pewnie zapina w dupsko żonę przy dzieciach na blacie w kuchni. Ogarnięte życie nie oznacza dupcenia się jak zwierzęta. Mam 13 lat stażu związku i 4 lata w tym małżeństwa. Mamy 4 letnią córkę ale nigdy w życiu do głowy by mi nie przyszło, żeby robić coś dwuznacznego przy niej. Jest to po prostu niesmaczne i pojebane. Jak kogoś kręci, że ktoś się na nich gapi, niech to robią sami, bez dzieci, np w restauracji czy choćby na środku chodnika.
,,Mam 13 lat stażu związku i 4 lata w tym małżeństwa. Mamy 4 letnią córkę,,
ciekawa zagadka, ,,tym,,
a z którym,
ale nie pytam
Zauważyłem że na tym portalu jest dużo ludzi którzy pochwalają tego typu zachowania, walenie konia publicznie czy ruchanie sie publicznie przy dzieciach i innych ludziach, niektórzy ludzie tutaj mają nieźle najebane w głowach, za dużo sadistica. Jebane zwierzaki.
Może kurwa czas zrozumieć prymitywie, że nie tylko Twoje jedno zdanie oznacza zawsze prawdę objawioną?
Może kurwa czas zrozumieć prymitywie, że nie tylko Twoje jedno zdanie oznacza zawsze prawdę objawioną?
nie no kurwa walenie konia przy dzieciach jest spoko
up@ musisz być niezłym pojebem. Skoro coś takiego robią publicznie to stary pewnie zapina w dupsko żonę przy dzieciach na blacie w kuchni. Ogarnięte życie nie oznacza dupcenia się jak zwierzęta. Mam 13 lat stażu związku i 4 lata w tym małżeństwa. Mamy 4 letnią córkę ale nigdy w życiu do głowy by mi nie przyszło, żeby robić coś dwuznacznego przy niej. Jest to po prostu niesmaczne i pojebane. Jak kogoś kręci, że ktoś się na nich gapi, niech to robią sami, bez dzieci, np w restauracji czy choćby na środku chodnika.
No zasadniczo, to własnie różni babsko od faceta, że babsko jest wiecznie wszystkim oburzone i skrępowane a facet ze spokojem, patrząc w morze daje sobie zwalić gruchę.
Zwal swojemu mężowi (co to już cztery lata po ślubie z nim jesteś) gruchę, wtedy zobaczysz jego wdzięczny wzrok hahaha.
Nie raz posuwałem swoją żonę na plaży i mnóstwo z tym zabawy było, żeby zrobić to tak żeby nikt nie widział. A jak by ktoś widział to jego problem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów