Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niekoniecznie to ta sama samica, u zwierząt kanibalizm to nic nowego, żarcie to żarcie.
Mi chodziło o to, że zawsze jeden rodzic powinien zostać z pisklakiem. Widać, że stary jak wrócił to się kurwa zdziwił jak matka stała gapiąc się jak pizda w gnat.
Mi chodziło o to, że zawsze jeden rodzic powinien zostać z pisklakiem. Widać, że stary jak wrócił to się kurwa zdziwił jak matka stała gapiąc się jak pizda w gnat.
Kurwa to jak u murzynów i cyganów. Jak dziecko się zgubi/zginie/ubrudzi to robią nowe. Easy
to są zwierzęta ! ich zachowania się opierają na instynkcie ! A nie qurwa na pseudo człowieczym myśleniu "ktoś powinien zostać w domu" hahaha
Co za typ !?
to są zwierzęta ! ich zachowania się opierają na instynkcie ! A nie qurwa na pseudo człowieczym myśleniu "ktoś powinien zostać w domu" hahaha
Co za typ !?
Nie oceniaj innych swoją miarą.
Taaa, instynkt
Nie oceniaj innych swoją miarą.
Taaa, instynkt
ta bo ten gawron sobie myśli jak cię widzi: no co za kolo znowu mi do karminka nie dał ziaren ! zayebe go ! zwierzeta Nie myśla !
Dopiero 2 tygodnie przed pierwszym wylotem młodych oboje rodziców opuszczało gniazdo. Szloda że w tym przypadku tak nie robili.
Niekoniecznie to ta sama samica, u zwierząt kanibalizm to nic nowego, żarcie to żarcie.
Nie wiem co czym ty piszesz. Brązowe ptaki w gnieździe wyglądają jak orlik krzykliwy, a to co porwało ptasiego gówniaka, było bardziej szare, może krogulec, nie wiem, tu niech się ornitolog wypowie. Chodzi o to, że jak zwykle pierdolisz bez sensu.
Co za typ !?
To jest właśnie łosiu "instynkt". Ten ptak ma to już wgrane. To znaczy, normalnie ma, bo akurat ta samica nie miała.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów