Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zawsze mnie dziwią tempaki które pod takim kątem schody sobie w domu budują , jak się ma dzieci schody ,buduje się przeciw skrętnie ,lub z spocznikiem na środku minum 1 metr , ale ja jestem Janusz ,i nawet klamki z oki n mam wyjęte ,i nigdy nie otwieram okien na pacierz przy dzieciach nie można ,tylko na uchylnosc, a Amerykanie to tempaki ot co ps jebać was ortofile wale to ,
Zawsze mnie dziwią tempaki które pod takim kątem schody sobie w domu budują , jak się ma dzieci schody ,buduje się przeciw skrętnie ,lub z spocznikiem na środku minum 1 metr , ale ja jestem Janusz ,i nawet klamki z oki n mam wyjęte ,i nigdy nie otwieram okien na pacierz przy dzieciach nie można ,tylko na uchylnosc, a Amerykanie to tempaki ot co
Zawsze mnie dziwią tempaki które pod takim kątem schody sobie w domu budują , jak się ma dzieci schody ,buduje się przeciw skrętnie ,lub z spocznikiem na środku minum 1 metr , ale ja jestem Janusz ,i nawet klamki z oki n mam wyjęte ,i nigdy nie otwieram okien na pacierz przy dzieciach nie można ,tylko na uchylnosc, a Amerykanie to tempaki ot co ps jebać was ortofile wale to ,
Włożyć dziecko do inkubatora i trzymać, dopóki nie będzie pełnoletnie!
Włożyć dziecko do inkubatora i trzymać, dopóki nie będzie pełnoletnie!
Zawsze mnie dziwią tempaki które pod takim kątem schody sobie w domu budują , jak się ma dzieci schody ,buduje się przeciw skrętnie ,lub z spocznikiem na środku minum 1 metr , ale ja jestem Janusz ,i nawet klamki z oki n mam wyjęte ,i nigdy nie otwieram okien na pacierz przy dzieciach nie można ,tylko na uchylnosc, a Amerykanie to tempaki ot co
Potem jak dorosną to dla takich buduje się wyspy na pasach bo przejście 6m jezdni jest za trudne i trzeba podzielić na odcinki po 3m.
Potem jak dorosną to dla takich buduje się wyspy na pasach bo przejście 6m jezdni jest za trudne i trzeba podzielić na odcinki po 3m.
Z wieloletniego i wielokrotnego doświadczenia, mogę Ci powiedzieć, że choćbyś wsadził go pod klosz najgłębiej jak umiesz, to i tak się nie uda. Dzieciak zawsze coś odstawi, a Tobie polecam do tego po prostu przywyknąć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów