a kierowca mam nadzieję że na długo do paki, to jest niemożliwe żeby nie zauważył tych osób na jezdni bo miał je z boku,... a nie czekaj, mógł nie zauważyć bo boczne szyby tak przyciemnił debil że pewnie nic przez nie nie widać.
Wiązanie bucików dziecku na środku jezdni to całkowicie normalna sprawa. Wysrałeś się już tą nienawiścią do posiadaczy prywatnych samochodów?
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Wiązanie bucików dziecku na środku jezdni to całkowicie normalna sprawa. Wysrałeś się już tą nienawiścią do posiadaczy prywatnych samochodów?
Nie na środku jezdni tylko w parku. To auto nie miało nawet prawa tam wjechać. Po za tym nawet gdyby to była jezdnia, zawsze masz zachować ostrożność.
Wiązanie bucików dziecku na środku jezdni to całkowicie normalna sprawa.
gdybyś spotkał takie osoby na jezdni to rozumiem że byś w nie wjechał bo ty masz prawo jechać po jezdni.
Wysrałeś się już tą nienawiścią do posiadaczy prywatnych samochodów?
Przepraszam że uraziłem pana puszkarza, tylko się nie popłacz.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaMógł jeszcze mocniej przyciemnić boczne szyby to by lepiej widział gdzie jedzie. Zawsze mnie to dziwi kiedy jestem w niektórych egzotycznych krajach jakim cudem oni jeżdżą po zachodzie słońca mając całkowicie ciemne szyby, z przednią włącznie.
wcale nie trzeba jechać do egotycznych krajów, chyba że Polske zaliczasz do nich, mam tu na myśli auta szoszońskich geirojów
Mógł jeszcze mocniej przyciemnić boczne szyby to by lepiej widział gdzie jedzie. Zawsze mnie to dziwi kiedy jestem w niektórych egzotycznych krajach jakim cudem oni jeżdżą po zachodzie słońca mając całkowicie ciemne szyby, z przednią włącznie.
Ty popatrz jak są przyciemnione szyby w ukraińskich autach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów