18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
turor 2024-11-11, 14:03
Zawiązała mu ten bucik czy nie ?
Zgłoś
panar3 2024-11-11, 15:42 2
Ja pierdolę jaka akcja!
Zgłoś
pSTANLEY 2024-11-11, 16:13 21
Mógł jeszcze mocniej przyciemnić boczne szyby to by lepiej widział gdzie jedzie. Zawsze mnie to dziwi kiedy jestem w niektórych egzotycznych krajach jakim cudem oni jeżdżą po zachodzie słońca mając całkowicie ciemne szyby, z przednią włącznie.
Zgłoś
elim 2024-11-11, 16:37 8
a kierowca mam nadzieję że na długo do paki, to jest niemożliwe żeby nie zauważył tych osób na jezdni bo miał je z boku,... a nie czekaj, mógł nie zauważyć bo boczne szyby tak przyciemnił debil że pewnie nic przez nie nie widać.
Zgłoś
Siriuz 2024-11-11, 16:52 8
elim napisał/a:

a kierowca mam nadzieję że na długo do paki, to jest niemożliwe żeby nie zauważył tych osób na jezdni bo miał je z boku,... a nie czekaj, mógł nie zauważyć bo boczne szyby tak przyciemnił debil że pewnie nic przez nie nie widać.

Wiązanie bucików dziecku na środku jezdni to całkowicie normalna sprawa. Wysrałeś się już tą nienawiścią do posiadaczy prywatnych samochodów?

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
winnywalen 2024-11-11, 17:10 10
Siriuz napisał/a:

Wiązanie bucików dziecku na środku jezdni to całkowicie normalna sprawa. Wysrałeś się już tą nienawiścią do posiadaczy prywatnych samochodów?

Nie na środku jezdni tylko w parku. To auto nie miało nawet prawa tam wjechać. Po za tym nawet gdyby to była jezdnia, zawsze masz zachować ostrożność.
Zgłoś
elim 2024-11-11, 17:17 4
Siriuz napisał/a:

Wiązanie bucików dziecku na środku jezdni to całkowicie normalna sprawa.

gdybyś spotkał takie osoby na jezdni to rozumiem że byś w nie wjechał bo ty masz prawo jechać po jezdni.

Siriuz napisał/a:

Wysrałeś się już tą nienawiścią do posiadaczy prywatnych samochodów?

Przepraszam że uraziłem pana puszkarza, tylko się nie popłacz.
Zgłoś
Gieros35 2024-11-11, 17:30 1
Te jebane kitajce, to chyba ledwo zza kierownicy wystają, jado na ślepo i pierdolo wszystko co tam przed masko sie dzieje
Zgłoś
Prosty 2024-11-11, 17:48
Fajnie tam maja pojebance kitajce

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
drakasraka 2024-11-11, 17:51
pSTANLEY napisał/a:

Mógł jeszcze mocniej przyciemnić boczne szyby to by lepiej widział gdzie jedzie. Zawsze mnie to dziwi kiedy jestem w niektórych egzotycznych krajach jakim cudem oni jeżdżą po zachodzie słońca mając całkowicie ciemne szyby, z przednią włącznie.

wcale nie trzeba jechać do egotycznych krajów, chyba że Polske zaliczasz do nich, mam tu na myśli auta szoszońskich geirojów
Zgłoś
EinsZweiPolizei 2024-11-11, 18:09
pSTANLEY napisał/a:

Ty popatrz jak są przyciemnione szyby w ukraińskich autach
Zgłoś
Edys45 2024-11-11, 18:45
Z tego co widzę to Korea i jechał chyba służbowym autem Bp , będzie miał na pewno przejebane ten kierownik. I kurwa dobrze
Zgłoś
Roskosmos 2024-11-11, 23:04
A jebać ich
Zgłoś
Kutaspunk 2024-11-11, 23:59
Wprawdzie wiązanie butów na środku drogi to materiał na nagrodę darwina, ale z drugiej strony jeżdzenie suvem powinno być karane śmiercią
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów