Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam bardziej pojebany od niego - i nie ubieram sie tak zeby ktos wbijal we mnie galki , tylko dlatego ze lubie sie tak ubierac,i jest mi wygodnie , dobrze sie czuje w takim a nie innym stylu.we wlasnym stylu
tak tak , twa szara szmata ktora wyjebie za okno ktoregos pieknego dnia <rozmarzony>
''Dla mnie oni sa niczym.
odnosnie tego MADOXA - zniewiscialy chlopiec.'' -czyli siebie tez tak okreslasz
tak tak , twa szara szmata ktora wyjebie za okno ktoregos pieknego dnia <rozmarzony>
''Dla mnie oni sa niczym.
odnosnie tego MADOXA - zniewiscialy chlopiec.'' -czyli siebie tez tak okreslasz
chodzi mi o jego posture nie styl
jego postura jest taka bo jest anorektykiem ,
on i anoreksja? nie wyglada. dla mnie wyglada na normalnego szczuplego chlopaka.
A ja jestem pewien, że gdybym TO widział na ulicy to bym sie za tym obrócił i powiedział fajna dupa.
to samo bym pomyślał i jeszcze dodał że trochę cycki ma małe ale bym sie zdziwił
nie mówcie mi że to jest normalne ... on nie jest zniewieściały tylko ewidentnie robi z siebie babę.
ja nie mówię, że on mi się podoba, czy że umówiłabym się z kimś takim, bo to nie mój typ. po prostu nie uważam, że każdy kto wygląda inaczej ma od razu dostawać wpierdol. lubię orginalność, nawet jak nie współgra z moją estetyką. przynajmniej jest weselej. ale nie rozumiem dlaczego tak się nim wszyscy przejmujecie, geez, peeps, chill out.
to forum jest dla sadystów, więc nie wiem czemu to cie tak kurwa dziwi
bo dla mnie np. slowo sadysta nie jest rownoznaczne z debilem
A odnosząc się do wypowiedzi Modliszki - nie uważam, żeby fakt, że się lubi pozować do zdjęć był niemęski. Trochę nietrafiony zarzut moim zdaniem .
Jeśli chodzi o samego Madoxa - nie śpiewa najlepiej, ale na tle innych dzisiejszych śpiewających 'podmiotów' wyszedł naprawdę nieźle. Żeby być gwiazdą, nie trzeba być geniuszem śpiewu, trzeba być też oryginalnym i sobą. Jeśli on czuje się sobą i czuje się w tym pewnie - nie ma w ogóle problemu dla mnie.
A odnosząc się do wypowiedzi Modliszki - nie uważam, żeby fakt, że się lubi pozować do zdjęć był niemęski. Trochę nietrafiony zarzut moim zdaniem .
Nie o pozowanie mi chodziło
Aczkolwiek wisząc na linie wyglądał bardzo komicznie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów