Idzie sobie żyd murzyn i człowiek...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@UP - Cygan nie idzie, cygan sie toczy
I co z nimi? Dokąd idą? Idą razem czy osobno? Jak zaczynasz temat to go skończ!
@UP - warnik sie szykuje, nawet sobie nie wyobrazasz jaka oni maja szybka reakcje na to jedno male slowko Cos o tym wiem.
mr_9mm napisał/a:
Rozumiem, że cygana nie ma bo właśnie coś kradnie?
Ale wystarczy cenne rzeczy chować pod mydłem i już cyganie ich nigdy nie znajdą.
Kto to jest "żyd murzyn"?
ale Adolf nie był murzynem
@UP Kto wie? Moze sam doktor Josef Mengele przeszczepail mu skorke, majkel tez mial podobnego.
sucior napisał/a:
wypierdalaj
Coś długo jesteś bez tego warna. Przyjmuję zakłady! Jak długo jeszcze ten post będzie bez ostrzeżenia, każdy dzisiaj wygrać może, każdy szczęściu dopomoże!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów