18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Mądrości bravo cz.1
s................r • 2013-04-03, 12:57
Segregacja makulatury, pierwszy lepszy list czytelniczek, który rzucił się w oczy, bravo girl 1999. Jak będzie się podobać to poszukam więcej.
Zgłoś
mario7778 2013-04-03, 18:05
niech sie jebana ogoli a nie lamentuje!
jak mozna kurwa z bobrem popierdalac?
Zgłoś
Aro1 2013-04-03, 19:49
ok czyli dziewczyny bez gadania muszą golić a co z facetami? też tak wielce chętnie klejnoty golicie? bo sam tylko 2 razy spróbowałem i przy odrastaniu w huj swędziało więc stwierdziłem że gra nie warta świeczki
Zgłoś
pi73rmaster 2013-04-03, 20:45 3
Cytat:

ok czyli dziewczyny bez gadania muszą golić a co z facetami? też tak wielce chętnie klejnoty golicie? bo sam tylko 2 razy spróbowałem i przy odrastaniu w h*j swędziało więc stwierdziłem że gra nie warta świeczki

Ty tak serio? Jeśli tak to współczuję.
1. Higiena - nie golenie włosów za dobre dla zdrowia nie jest
2. Jak kiedyś dojdzie do tego momentu, że musisz zamoczyć to na pewno nieogolone jaja nie będą wielką zachętą dla dziewczyny
Zgłoś
s................r 2013-04-03, 21:00 1
Dzisiejsi faceci kochają się w dodach
TIA:

List od nastoletniego kapciotrzepa:

linki do poprzednich (niestety admini scalili):
sadistic.pl/madrosci-bravo-cz1-vt187848.htm
Zgłoś
Angius 2013-04-03, 21:01 2
WIĘCEJ!

"Długie pazury potrafią szybko porwać,
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-04-03, 21:12 20
straatveger napisał/a:

@up najnowszy LG nexus za jedyne 1800 złotych
tutaj jest pierwsza część chyba w tym lampa nie błysnęła , pozatym musiałem zmniejszyć bo na sadola mozna zdjecia do 1 mb

czytała twoja mama jak była z tobą w ciąży w 8 klasie podstawówki hue hue hue

Nie mam czasu
Zgłoś
ZabójczaMama 2013-04-03, 21:17 13
Idźcie w chuj. Co wy wiecie o laskach i bzykaniu, skoro uważacie, że ogolone jaja to klucz do sukcesu? Albo się umie ruchać albo nie, albo się umie laskę rozkręcić i zachęcić do różnych rzeczy albo nie.
To chyba dresiki łapiące syfa po dyskotekach żyją w takim przekonaniu.
Zresztą z cipkami tak samo, nie każdy lubi pedofilską równinę, niektórzy lubią trójkącik, inni serduszko, a inni krzaczory. I tutaj też chuja ma to wspólnego z higieną. Niemyta golona cipa śmierdzi tak samo, a nawet gorzej od włochatej mytej.
Tak więc: myć się, golone brudasy, a nie głupoty wypisywać!
Zgłoś
Black Snake 2013-04-03, 21:19 1
Kurwa wszystkie Kasie takie głupie? -.- Moja była to samo <lol2>, na necie coś głupiego czytam tak jak tu i podpis "Kasia". Kasie znam tylko jedną i też głupia. Nosz kuźwa jak będę miał kiedyś córkę to nigdy nie dam jej na imię Katarzyna bo widzę to pecha przynosi

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Mom and Death 2013-04-03, 21:32
Mysz_Kamiki napisał/a:

tutaj jest pierwsza część chyba w tym lampa nie błysnęła , pozatym musiałem zmniejszyć bo na sadola mozna zdjecia do 1 mb
Obrazek
Obrazek

co za pajac

Zgłoś
Dobrutro 2013-04-03, 21:35 1
Bobry są super, fani ogolonych mają widocznie skłonności pedofilskie. Kobieta ma bobra gdzie trzeba, a dziewczynka nie.
Zgłoś
Mom and Death 2013-04-03, 21:39
@up ja też lubię bobry ale takie podgolone, nieprzesadzone

Zgłoś
Vendal 2013-04-03, 21:42
Propaganda bobrowa

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to pojebane...
Zgłoś
Green ninja 2013-04-03, 21:43
pierdolicie mam na strychu Twój weekend z 1994r
Zgłoś
P................A 2013-04-03, 22:30 1
straatveger napisał/a:

czytała twoja mama jak była z tobą w ciąży w 8 klasie podstawówki hue hue hue

Ty kurwa jebany buraku z Myszkopola

mixelectronics.pl/fujifilm-finepix-ax300-srebrny-38474?prt=2288

Zgłoś
Els 2013-04-04, 1:59
Dziewczyna miała 16 lat, to chyba golenie bobra nie powinno być priorytetem w tym wieku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów