jak mozna kurwa z bobrem popierdalac?
ok czyli dziewczyny bez gadania muszą golić a co z facetami? też tak wielce chętnie klejnoty golicie? bo sam tylko 2 razy spróbowałem i przy odrastaniu w h*j swędziało więc stwierdziłem że gra nie warta świeczki
Ty tak serio? Jeśli tak to współczuję.
1. Higiena - nie golenie włosów za dobre dla zdrowia nie jest
2. Jak kiedyś dojdzie do tego momentu, że musisz zamoczyć to na pewno nieogolone jaja nie będą wielką zachętą dla dziewczyny
TIA:
List od nastoletniego kapciotrzepa:
linki do poprzednich (niestety admini scalili):
sadistic.pl/madrosci-bravo-cz1-vt187848.htm
@up najnowszy LG nexus za jedyne 1800 złotych
tutaj jest pierwsza część chyba w tym lampa nie błysnęła , pozatym musiałem zmniejszyć bo na sadola mozna zdjecia do 1 mb
czytała twoja mama jak była z tobą w ciąży w 8 klasie podstawówki hue hue hue
Zresztą z cipkami tak samo, nie każdy lubi pedofilską równinę, niektórzy lubią trójkącik, inni serduszko, a inni krzaczory. I tutaj też chuja ma to wspólnego z higieną. Niemyta golona cipa śmierdzi tak samo, a nawet gorzej od włochatej mytej.
Tak więc: myć się, golone brudasy, a nie głupoty wypisywać!
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim______________
czytała twoja mama jak była z tobą w ciąży w 8 klasie podstawówki hue hue hue
Ty kurwa jebany buraku z Myszkopola
mixelectronics.pl/fujifilm-finepix-ax300-srebrny-38474?prt=2288
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów