18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Mądrości bravo cz.1
s................r • 2013-04-03, 12:57
Segregacja makulatury, pierwszy lepszy list czytelniczek, który rzucił się w oczy, bravo girl 1999. Jak będzie się podobać to poszukam więcej.
Zgłoś
BongMan 2013-04-03, 13:09 22
Jak można, kurwa, nie golić? Raz, jeden, jedyny i oby ostatni, miałem taką pannę. Ja pierdolę, coś strasznego.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
dzidasek 2013-04-03, 13:12 46
jak można trzymać makulaturę przez 14 lat, liczyłeś że tak skoczy na wartości że majątku się dorobisz?

@bongMAn zwierząt się nie goli nie wiem czego oczekiwałeś od tej panny
Zgłoś
miczel1 2013-04-03, 13:15 8
ale fakt-swedzi jak skurwysyn pamietam
Zgłoś
x................s 2013-04-03, 13:37 3
@up mlecznego wąsika do tego nie zaliczamy
Zgłoś
d................r 2013-04-03, 13:51 9
I potem młode dziewczyny czytają te gówna i chodzą zarośnięte jak menele z dworca. Kurwa za takie herezje kiedyś się na stosach paliło
Zgłoś
masterwow 2013-04-03, 14:07 1
dawno temu było o dziewczynie która wykryła guzek pod kolanem i się pytała czy to ciąża pozamaciczna lol

...
Zgłoś
Nomineus 2013-04-03, 14:27 2
taaa napewno uwierzę w segregacje makulatury (cieżko się przyznać do czytania ) ehehe

Tempus fugit aeternitas manet.
Zgłoś
s................r 2013-04-03, 14:31
ta jest taka akcja za 4 kg makulatury dają jedną sadzonkę, oddaje wszystkie książki
Zgłoś
dzidasek 2013-04-03, 14:51
@straatveger zwolnij... ta sadzonka to tuja lub jakiś inny mało pożyteczny krzak , który ciężko zwinąć
Zgłoś
Loaloa 2013-04-03, 15:16
Co za sadysta - trzyma w domu egzemplarze "bravo girl" sprzed 14 lat. Napisz nam jeszcze, w którym roku zmieniłeś płeć.
Zgłoś
s................r 2013-04-03, 17:50 7
Widzę, że się podobała pierwsza część, więc zrobiłem drugą. W 1999 nie można było golić, w 2000 same wypadają
Zgłoś
Muscasa 2013-04-03, 17:51 1
genialna jakość zdjęcia

Nie pije, nie pale, nie przeklinam.
o kurwa... papieros mi wpadł do kieliszka....

Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Zgłoś
LxDead 2013-04-03, 17:56
1)kto w ogóle te całe bravo sravo kupował i czytał?
2)kto w ogóle do nich pisał?
3)czym było robione te zdjęcie?

Najpierw cię ignorują.
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
Zgłoś
s................r 2013-04-03, 18:00 4
@up najnowszy LG nexus za jedyne 1800 złotych
tutaj jest pierwsza część chyba w tym lampa nie błysnęła , pozatym musiałem zmniejszyć bo na sadola mozna zdjecia do 1 mb
sadistic.pl/madrosci-bravo-cz1-vt187848.htm

czytała twoja mama jak była z tobą w ciąży w 8 klasie podstawówki hue hue hue
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów