📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Tak to jest, kiedy ludzie nie przywykli do myślenia, zabierają się za tę trudną sztukę.
megabass111, o polskie znaki.
pisanie bez pliterek (czy jak kto woli diakrytyków) nie jest przecież wielkim przewinieniem oO
hypek, a jak łatwo i przyjemnie później coś znaleźć.
Linekk, no tak, jeśli ktoś nie używa pliterek w tagach / tytułach wątków / opisach wstawionych materiałów to faktycznie sytuacja trochę się zmienia
Kurwa... ale mi rozkminę zafundowaliście. Przecież jednostka masy (kg), to nic innego jak siła z jaką Ziemia przyciąga ciała fizyczne... Ale Ziemia nie ma punktu odniesienia, takiego jak ma np. pan Kowalski do Ziemii...
Oj można by się tu rozpisać o Newtonach(n) ale obawiam się, że nikomu się nie będzie chciało czytać ;d
Kurwa... ale mi rozkminę zafundowaliście. Przecież jednostka masy (kg), to nic innego jak siła z jaką Ziemia przyciąga ciała fizyczne... Ale Ziemia nie ma punktu odniesienia, takiego jak ma np. pan Kowalski do Ziemii...
Oj można by się tu rozpisać o Newtonach(n) ale obawiam się, że nikomu się nie będzie chciało czytać ;d
eee ja z checią poczytam twoich wywodów na temat mas i sił... czuje że mógłbym się nieźle uśmiać
justeen napisał/a:
a swiat cos tam wazy ale nie spada bo podtrzymuja go slonie
A te słonie stoją sobie na Żółwiu i generalnie świat jest płaski
Goly**gangster napisał/a:
Zatuke, to żeś dojebał... Przecież w stanie nieważkości można poruszyć niewiadomo jaki ciężar... Chociaż jest w tym coś, ponieważ Ziemia jest przyciągana przez Słońce z nieznaczną siłą.
słonie i chuj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów