Bóg stworzył Afrykę dla murzynów.
Ale nie... Biały człowiek był mądrzejszy i rozwlókł ich po całym świecie.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinieneś to odkrycie puścić dalej w świat, świetne.
Ale j🤬y suchar. Bardziej suche, niż pięty Cejrowskiego
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
d................e
2025-01-29, 17:26
Bardziej suche niż moja lewa noga.
Suche, ale prawdziwe. Zjeby z zachodniej europy rozniosly wszędzie to robactwo. Podobnie jak chrześcijanie roznieśli po świecie beznapletkową zarazę.
Jak ktoś ma mokre pranie to: co dzieli ludzi od zwierząt?
Ale taka jest prawda, gdyby nie biali , niewolnictwo, kolonializm to murzyni byliby tylko w Afryce, albo nie byłoby ich wcale albo tyle co Indian w USA albo Aborygenów w Australii.
saves napisał/a:
Biały człowiek był mądrzejszy i rozwlókł ich po całym świecie.
żydy nie są białą rasą. To te same piaskowe małpy co reszta semitów, tylko blade przez choroby toczące to plemię przez chów wsobny.
saves napisał/a:
Bóg stworzył Afrykę dla murzynów.
Ale nie... Biały człowiek był mądrzejszy i rozwlókł ich po całym świecie.
Administracja już cię namierza
Z drugiej strony wszyscy podchodzimy z Afryki. Tam rozpoczęła się ewolucja i pierwsi ludzie rozeszli się po świecie tworząc znane nam dzisiaj rasy...
Garbatonosy człowiek, nie biały
Niestety przez lenistwo bo niewolników do pracy potrzebował.