-Kto by chciał kurwa dziecko z Sosnowca?
-Kto by chciał kurwa dziecko z Sosnowca?
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NIe patologia. Sami swoi ;]
A spierdalaj zas dojebal z golebiami. Tak kurwa i karaluchami na smyczy bysmy ich straszyli ? jeszcze cos ?
NIe patologia. Sami swoi ;]
Je żeś gorol i chuj!!
P.S. Za te "spierdalaj" warn się należy
-Dlaczego Sosnowiec ma rejestrację SO ?
-(Ś)ląsk (O)bok
... tak tak suche , tak tylko napomknąłem .. wykładowca z Zabrza kiedyś nam to powiedział
- Bo nie było Katowic...
Przychodzi Ślązak do sklepu z lustrami i pyta się: - Po ile ten świński ryj?
Orkiestra kościelna na Górnym Śląsku:
-Zymbalisten fertig?
-Ja, ja , naturlich
-Puzon fertig?
-Ja.
-Trompette fertig?
-Ja.
-Also, eins, zwei, drei: "Boże, coś Polskę...."
Poza tym możecie sobie mówić o Zagłębiu co chcecie. Ale niech mi który powie że na śląsku jest ładniej czy bezpieczniej. Chociażby rozpadający się Bytom, Chorzów - najbardziej obsrane przez psy miasto w tej części Europy z "przepięknym" osiedlem tysiąclecia(wiem że część jest w Kato) ... Zabrze - wieczne problemy z cyganami, lepianki na przedmieściach. Świętochłowice - dziura zabita dechami... etc. Najlepsze jest to że Ślązacy się częściej sami ze sobą napierdalają niż - z teoretycznym wrogiem nr 1 - Zagłębiakami. Będąc na ślasku nie wiesz czy akurat jesteś w dzielnicy Rucha, GKSu, Górnika czy jakiegoś innego klubu piłkarskiego, część katowiczan kibicuje ruchowi, część GKSie, a jeszcze inni GZ. Można ocipieć, biją się tam o te swoje barwy i napisy na obsranych blokowiskach z ogromną czestątliwością. W całym Zagłębiu dąbrowskim jest o wiele niższy stopień przestępczości niż np. w Zabrzu (O Katowicach nie wspominając). ZD - 738 tys. ludności Zabrze - 186 tys. Więc proszę mi tu nie pierdolić głupot. AVE !
od kiedy to 1000lecia jest w Chorzowie o-0
a Simonekdg nie dość że gorol to jeszcze się wypiera
Poza tym możecie sobie mówić o Zagłębiu co chcecie. Ale niech mi który powie że na śląsku jest ładniej czy bezpieczniej. Chociażby rozpadający się Bytom, Chorzów - najbardziej obsrane przez psy miasto w tej części Europy z "przepięknym" osiedlem tysiąclecia(wiem że część jest w Kato) ... Zabrze - wieczne problemy z cyganami, lepianki na przedmieściach. Świętochłowice - dziura zabita dechami... etc. Najlepsze jest to że Ślązacy się częściej sami ze sobą napierdalają niż - z teoretycznym wrogiem nr 1 - Zagłębiakami. Będąc na ślasku nie wiesz czy akurat jesteś w dzielnicy Rucha, GKSu, Górnika czy jakiegoś innego klubu piłkarskiego, część katowiczan kibicuje ruchowi, część GKSie, a jeszcze inni GZ. Można ocipieć, biją się tam o te swoje barwy i napisy na obsranych blokowiskach z ogromną czestątliwością. W całym Zagłębiu dąbrowskim jest o wiele niższy stopień przestępczości niż np. w Zabrzu (O Katowicach nie wspominając). ZD - 738 tys. ludności Zabrze - 186 tys. Więc proszę mi tu nie pierdolić głupot. AVE !
hmmm no tak, tyle że analogiczna sytuacja z kibolami jest w krakowie, wkoncu wisla i cracovia w ekstraklasie, na śląsku ruch i górnik w ekstraklasie, ruch radzionkow, gks katowice, polonia bytom i piast gliwice w 1szej lidze... a na zagłebiu czym możecie się pochwalić? sarmacją czy zagłebiem w okręgówce...
a co do syfu, to prawda, wszystko wina gorolstwa z warszawy które rozjebalo wszystkie zakłady produkcyjne więc jest jak jest. Cały przemysł był na śląsku nie na zagłebiu, jedyna huta u was to się jeszcze Katowice nazywa
i jeszcze raz, wezcie ludzie mape taką z granicami miast i sprawdźcie gdzie się kończą Katowice a zaczyna Chorzów, ulice 1000lecia oraz ułańska - te najbliżej Chorzowa na osiedlu 1000lecia są nadal w Katowicach, dopiero Wojska Polskiego jest w Chorzowie...
A sosnowiec to jakies inne miasto od innych czy co bo nie rozumiem twojego slabego zartu. Piwa za chuj nie ma co najwyzej moge ci wylac reszte :/
"kto by chcial dziecko z sosnowca " No niech mnie chuj strzeli !!
ZALOSNE I WYMYSLONE NA POCZEKANIU JAK SIE LADOWALA STRONA SADISTIC
Ci którzy mieszkają w okolicach Sosnowca typu Chorzów, Katowice, Bytom, Ruda wiedzą o co chodzi.. Jak ktoś nie rozumie jego problem
Nie wiem co autor kretyńskiego żartu miał na myśli skoro pewnie nigdy nawet nie był w Sosnowcu, i jeszcze gadanie że gorole, gwara itp. 'w dupie byłeś gówno widziałeś'. Sosnowiec to Zagłębie Dąbrowskie a z Katowicami i Chorzowem to sorry ale przyjaźni nie ma.(oczywiście w środowisku piłkarskim) sztame za to SC ma z Warszawską Legią dziękuje dobranoc.
Za kawal moge dac piwo , ale cala ta napinke na kablu moge co najwyzej obrzygac
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów