-Kto by chciał kurwa dziecko z Sosnowca?
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
A spierdalaj zas dojebal z golebiami. Tak kurwa i karaluchami na smyczy bysmy ich straszyli ? jeszcze cos ?
NIe patologia. Sami swoi ;]
Poza tym możecie sobie mówić o Zagłębiu co chcecie. Ale niech mi który powie że na śląsku jest ładniej czy bezpieczniej. Chociażby rozpadający się Bytom, Chorzów - najbardziej obsrane przez psy miasto w tej części Europy z "przepięknym" osiedlem tysiąclecia(wiem że część jest w Kato) ... Zabrze - wieczne problemy z cyganami, lepianki na przedmieściach. Świętochłowice - dziura zabita dechami... etc. Najlepsze jest to że Ślązacy się częściej sami ze sobą napierdalają niż - z teoretycznym wrogiem nr 1 - Zagłębiakami. Będąc na ślasku nie wiesz czy akurat jesteś w dzielnicy Rucha, GKSu, Górnika czy jakiegoś innego klubu piłkarskiego, część katowiczan kibicuje ruchowi, część GKSie, a jeszcze inni GZ. Można ocipieć, biją się tam o te swoje barwy i napisy na obsranych blokowiskach z ogromną czestątliwością. W całym Zagłębiu dąbrowskim jest o wiele niższy stopień przestępczości niż np. w Zabrzu (O Katowicach nie wspominając). ZD - 738 tys. ludności Zabrze - 186 tys. Więc proszę mi tu nie pierdolić głupot. AVE !
A sosnowiec to jakies inne miasto od innych czy co bo nie rozumiem twojego slabego zartu. Piwa za chuj nie ma co najwyzej moge ci wylac reszte :/
"kto by chcial dziecko z sosnowca " No niech mnie chuj strzeli !!
ZALOSNE I WYMYSLONE NA POCZEKANIU JAK SIE LADOWALA STRONA SADISTIC