18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Madzia
Wihim • 2012-02-09, 15:15
Katowicka policja już w pierwszych fazach śledztwa wykluczyła porwanie dziecka.

-Kto by chciał kurwa dziecko z Sosnowca?
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Detee 2012-02-09, 18:01 3
Mieszkam w Sosnowcu, jestem Polakiem! I powiem szczerze, totalnie jebią mnie wasze poglądy dotyczące Sosnowca. Wg. mnie człowiek czy z zagłębia, czy ze śląska czy jeszcze chuj wie skąd zawsze będzie Polakiem. To wy stosujecie jakieś jebane podziały. Studiuję w Katowicach i jakoś tak na prawdę nie widać tej "nienawiści" w stosunku do Sosnowca, Dąbrowy, Będzina...taka prawda, że tą zawiść szerzą zakompleksieni ludzie, którzy wielkość swojego członka starają się powiększyć pisząc obelgi na temat jakby nie patrzeć Polaków którymi też sami są! Kurwa..skoro jesteśmy już w temacie. Powiedzcie mi do chuja po co wam jakiś "Ruch Autonomii Śląska"..bitch please!!! Chcecie się odseparować od kraju o który sami walczyliści w powstaniach śląskich...zresztą to jest temat na dłuższą rozmowę... Tak jak wspomniałem, zawiść między miastami szerzą gówniaże ze średnią wieku 15 lat lub totalni fanatycy piłki nożnej, ba, co ja pierdole..fanatycy zwykłego napierdalania się na stadionach. Normalny, dojrzały i inteligentny człowiek ma w skrócie wyjebane czy to "gorol" czy to "hanys" czy to "warszawiok"...Tyle w temacie jebani inteligenci !!
Zgłoś
.................. 2012-02-09, 18:02 1
Detee, no, tym razem na oko mniej tego capslocka. Ale nadal nie chce mi się czytać.
Zgłoś
Pener 2012-02-09, 18:04 1
Niеbieski napisał/a:

nadal nie chce mi się czytać

mi też
przeskanowałem tylko w celu wyłapania "wypierdalajów"
Zgłoś
smuzg 2012-02-09, 18:11
Nie wiem co was pojebało z tą nienawiścią, bo jak dla mnie żadnej nie ma, wszystko się opiera na ŻARTACH, przecież żaden "hanys" nie napierdala "gorola" za to, ze jest z sosnowca i odwrotnie, a to, ze teraz jest jakaś spina, to nie znaczy, ze ktoś kogoś nienawidzi do kurwy, siejecie panikę jak te pizdy z TVNu.
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-02-09, 18:16
Pener666 napisał/a:

mi też
przeskanowałem tylko w celu wyłapania "wypierdalajów"

Opierdalacie się, nie za to wam płacą
Zgłoś
.................. 2012-02-09, 18:20
~Sklej napisał/a:

Opierdalacie się, nie za to wam płacą

Owszem, w ogóle nam nie płacą.
Zgłoś
kickinyo 2012-02-09, 18:24
@simonekdg

Gorol – w mowie górnośląskiej etnocentryczne określenie osoby spoza Górnego Śląska. Mianem goroli Górnoślązacy określali w okresie międzywojennym Ślązaków cieszyńskich [1], obecnie również Polaków mieszkających na Górnym Śląsku. Przez mieszkańców górnośląskiej części GOP słowo to jest używane również do określenia mieszkańców Zagłębia Dąbrowskiego (terenów po wschodniej stronie rzeki Brynicy) oraz ogólnie spoza Górnego Śląska. Niekiedy słowo gorol może przyjąć znaczenie obraźliwe, mające charakter poniżenia osoby w znaczeniu "ten gorszy".

Wiki.pl

Tak jesteś gorol i ciota.

Kawał dobry.

Ktoś tam pisał o SO to jo napisza o KOS (Oświęcim)
KOS - Kajs obok Ślonska
Zgłoś
Detee 2012-02-09, 18:26
Lelon napisał/a:

@simonekdg

Tak jesteś gorol i ciota.

a może powiesz coś inteligentnego szczeniaku?
Zgłoś
paeeaq 2012-02-09, 18:28 1
@Detee kolejny studencina-wykształciuch za dychę, co nie umie rozróżnić separacji od autonomii
Zgłoś
Leti 2012-02-09, 18:30
Tomelo napisał/a:

Orkiestra kościelna na Górnym Śląsku:
-Zymbalisten fertig?
-Ja, ja , naturlich
-Puzon fertig?
-Ja.
-Trompette fertig?
-Ja.
-Also, eins, zwei, drei: "Boże, coś Polskę...."

Dobre

Ej, ale patrzcie Mondki z zagłębia... jakoś nikt się nie czepia kawałów jak powyższy .. baa.. podoba mi się .. jak dotychczas to wy nie potraficie się śmiać z siebie

btw. nie mieszajcie w ten spór klubów i ich "kibiców" ... to jest całkiem inna sprawa
Zgłoś
Detee 2012-02-09, 18:34
Co nie zmienia faktu, że w tym przypadku te pojęcia są akurat bardzo bliskoznaczne kurwa... Zwróc uwagę na problem który poruszyłem, a nie chuja pana na pierdoły które właściwie nic nie wnoszą do tematu. Wpisz sobie w google separacja i autonomia...I co kurwa.. wyskakują strony dotyczące RAŚ...
Zgłoś
Noemi1998 2012-02-09, 20:31
Niebieski~ o widze Moje kąty: Opalenica , Nowy Tomyśl , Buk . Dąbrowa jest potwierdzam, Danielewski jeździ ze żwirem , Mam zdjęcie jak Actros śmiertelnie potrącił gościa na skuterze ;]

Co do kawału : Jest nie na miejscu , mimo że to sadistic.pl !

Ps, Z góry wiem ze mi coś dopieprzycie w odpowiedzi ale jak się wstawia fotki do komentarzy? z góry dzięki POZdr.
Zgłoś
L................e 2012-02-09, 21:03 3
Bo Sosnowiec to już za granicą przecież jest!
Zgłoś
D................u 2012-02-09, 21:24 1
Każdy kraj ma swoich nygasów
Zgłoś
poll85 2012-02-09, 23:01
bez zadnych dyskusji piwo jakby bylo wieksze - dalbym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem