Mieszkam w Sosnowcu, jestem Polakiem! I powiem szczerze, totalnie jebią mnie wasze poglądy dotyczące Sosnowca. Wg. mnie człowiek czy z zagłębia, czy ze śląska czy jeszcze chuj wie skąd zawsze będzie Polakiem. To wy stosujecie jakieś jebane podziały. Studiuję w Katowicach i jakoś tak na prawdę nie widać tej "nienawiści" w stosunku do Sosnowca, Dąbrowy, Będzina...taka prawda, że tą zawiść szerzą zakompleksieni ludzie, którzy wielkość swojego członka starają się powiększyć pisząc obelgi na temat jakby nie patrzeć Polaków którymi też sami są! Kurwa..skoro jesteśmy już w temacie. Powiedzcie mi do chuja po co wam jakiś "Ruch Autonomii Śląska"..bitch please!!! Chcecie się odseparować od kraju o który sami walczyliści w powstaniach śląskich...zresztą to jest temat na dłuższą rozmowę... Tak jak wspomniałem, zawiść między miastami szerzą gówniaże ze średnią wieku 15 lat lub totalni fanatycy piłki nożnej, ba, co ja pierdole..fanatycy zwykłego napierdalania się na stadionach. Normalny, dojrzały i inteligentny człowiek ma w skrócie wyjebane czy to "gorol" czy to "hanys" czy to "warszawiok"...Tyle w temacie jebani inteligenci !!