Fanpage akcji: facebook.com/mafiadlapsa?ref=ts&fref=ts
Fanpage akcji: facebook.com/mafiadlapsa?ref=ts&fref=ts
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marna podróba Reservoir Dogs.
Nawet muza z Tarantino.
Polak jak chce to potrafi?
Ciekawe co ?
Zajebać komuś genialny pomysł a i tak go spierdolić.
Nie, nie jestem policjantem...
Nawet muza z Tarantino.
Ciekawe co ?
Tyś marnej podróby na oczy nie widział. Browar dla Rysia, VERY NAJS.
Nawet muza z Tarantino.
Ciekawe co ?
Mi bardziej chodziło o przekaz i wyniki akcji niż o jakość filmiku, który na polskie standardy i tak jest zajebisty.
Nawet muza z Tarantino.
Ciekawe co ?
Zaj***ć komuś genialny pomysł a i tak go sp***olić.
No tak. Lepiej siedzieć na dupie i komentować jakie wszystko złe i chuyowe. Yebany hejter -.-''.
@Topic
Swoją drogą zajebisty pomysł. Wykonanie całkiem wporzo, już wcześniej to widziałem i mnie urzekło. Piwko!
Nie wiem czy ogarniacie, ale nazwanie policjanta "psem", to jest wyróżnienie (w przeciwieństwie do hamburgerów, którzy mówią "PIGS")... Prawdziwe "psy" jak dla mnie to CBŚ i kryminalni. Oni mają w dupie wasze przechodzenie na czerwonym... Nie po to się zaciągali... To jest tak jak ktoś lubi rysować i robi wszystko, żeby jego obraz był zajebisty. Tak samo prawdziwy "pies", który ma we krwi utylizację śmieci w społeczeństwie. Nie robi tego dla poklasku, tylko dlatego bo tak czuje, bo to jest dla wszystkich obywateli dobry uczynek...!!!
Nie, nie jestem policjantem...
Mam ochotę napisać Ci soczystą i jadowitą ripostę na twoją wypowiedź, ale nie zrobię tego, bo sam jeszcze bardzo nie dawno myślałem podobnie do Ciebie. Zanim miałem okazję poznać trochę tych 'psów' i metod ich działania.
Nie wierzę już w ich dobre uczynki dla obywateli. To tylko nieliczne wyjątki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów