📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niepublikowane zdjęcia Mariusza Pudzianowskiego z lat 90-tych- oglądam, oglądam i gościa na żadnym zdjęciu nie poznaję. Przeczytałem jeszcze raz...
Chodźcie założymy własna mafię
SQRW3L_ponury napisał/a:
@Kosmodysk
Jak to na żadnym ? w 1:50 jak wół jest młody Mariusz.
Spojrzałem jeszcze raz...
...i zobaczyłeś Gołotę
Cytat:
Chodźcie założymy własna mafię
z większością obecnych sadoli możesz jedynie handlować cukierkami i wyłudzać drugie śniadanie
W Polsce nie ma i nigdy nie było żadnej mafii. Tylko gangi jebanych bez mózgów.
To były zwykłe grupy zorganizowanej przestępczości. Policja zamknęła paru karków i wszystko im się rozjebało za dnia na dzień.
-Ernest Hemingway
To były zwykłe grupy zorganizowanej przestępczości. Policja zamknęła paru karków i wszystko im się rozjebało za dnia na dzień.
zielak300 napisał/a:
wtedy to chłopaki mieli klase
Nie wiem, czy osoby z których np ściągali haracze, podzielą Twoją opinię.
Wszędzie przy tego typu filmikach musi lecieć ta zjebana muzyka. Oglądać bez głosu jak nie chcecie dostać ataku kurwicy od tego "ŁUBU JEBUT DU".
Mafia to była we Włoszech. To, to jakaś popierdółka i obżartuch na krzywy ryj.
BrianGriffin, może i popierdółka porównując do włoskiej mafii, ale to właśnie była polska mafia.Teraz to mafia jest u władzy na wiejskiej:PiS PO etc.
Masa do dzisiaj ma mordę zamalowaną bo jest wydany na niego wyrok śmierci, i w każdej chwili może pojawić się jakiś stary sympatyk i wykonać egzekucje. Powyższe zdjęcia są z profilu masy - sam je wstawił. Jednak dzisiaj wygląda troche inaczej.
@up a skończ pan pierdolić. Jak chcesz zobaczyć masę na żywo to w Łodzi na Radogoszczu na siłowni u Kacpra, Krystka, czy jak mu tam. Siedzi w Łodzi i pierdoli w czapkę swoich wrogów, bo część z nich nie chce sobie takim gównem rąk brudzić. Mają za sobą różne wyroki i każdy z nich by był z miejsca ciągany po przesłuchaniach, prokuraturach i sądach z ogonkiem policji. Ci ludzie mają go w dupie bo wiedzą, że i tak powiedział mało i pomijał fakty związane z jego udziałem i współudziałem niejednego z nich w zabójstwach, a musiał to omijać bo z głową na koncie nie zostałby koronnym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów