Zamknij ryj i skończ spinać dupę. Śmieszy nas to, nie musi ciebie. Polecam wejść na harda i tam takie tekściki pisać - tutaj to nic, tam ludzie się śmieją z kurwy, której z dupy wyskakują jajka.
Z pożałowaniem i chujem w dupę - Svetlan.
Powiem tak:
Sadistic czy nie moim zdaniem smianie sie z z obrazku powyzej jest oznaka braku smaku czy serca ktore obecnie w tym panstwie jest bardzo potrzebne. Z calego serca zycze ci sk****synu kalekiego dziecka z ktorego reszta internetowych idiotow bedzie mogla sie posmiac. Zaluje tez skurwi**u ze urodziles sie taki ze przynajmniej wygladem przypowinasz "istote ludzka spelniajaca wymogi zycia w grupie" i przykro mi patrzec na podobne tobie pie*****ne kreatury ktore maja czelnosc nazywania sie ludzmi. Ale pamietaj ch*ju ze i ty bedziesz cierpial i jakbys osobiscie mnie prosil o pomoc to bym Ci szmato nasral do ryja.
Pozdrawiam.
Przypadkiem nie pomyliłeś forum? To jest forum dla osób lubiących czarny humor, więc materiały powinny czarno-humorystyczne, a dla takich płaczko-pizdeczek jak ty nie ma tutaj miejsca, więc:
Nie nie błoje siępierdolca idzie dostać: "[...]oznaka braku smaku czy serca[...]" a potem "[...] to bym ci szmato nasral do ryja." No ludzie, oszczędźcie się trochę z tą hipokryzją, bo wam na starość dla dzieci nie starczy.
Przybija pięć. Nic dodać, nic ująć.
Tekstu podpisu brakbede_go_zjadl
matka to cie chyba tak za zycie opierdala ze az zostales eklektykiem. to jest dla ciebie humor? brawo!
jebalem twoja matke wczoraj az zapomniala jak ojciec ma na imie (lol xD i inne takie) podoba ci sie taki czarny humor?
teraz mam pewność, że jesteś jebanym idiotą i marnujesz mój cenny czas
Najebałeś się czy taki agresor Ci się włączył, że nie trafiasz w odpowiednie klawisze? Wg mnie ten low lvlowy mag jest wchuj śmieszny, a dla Ciebie kutasina mam jedną radę : Jak się nie podoba to scrolluj dalej albo wybiegaj stąd w podskokach .
ić oglondaj kucyki pony pedale
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów