PS: nie życz mi takiego dziecka itp bo mieć dzieci nie mogę Z całym szacunkiem ssij jaja kucyku sadisticowy
Również mam taką nadzieję
Sadistic czy nie moim zdaniem smianie sie z z obrazku powyzej jest oznaka braku smaku czy serca ktore obecnie w tym panstwie jest bardzo potrzebne. Z calego serca zycze ci sk****synu kalekiego dziecka z ktorego reszta internetowych idiotow bedzie mogla sie posmiac. Zaluje tez sk***i**u ze urodziles sie taki ze przynajmniej wygladem przypowinasz "istote ludzka spelniajaca wymogi zycia w grupie" i przykro mi patrzec na podobne tobie pie*****ne kreatury ktore maja czelnosc nazywania sie ludzmi. Ale pamietaj ch*ju ze i ty bedziesz cierpial i jakbys osobiscie mnie prosil o pomoc to bym Ci szmato nasral do ryja.
Pozdrawiam.
Mam wrażenie, że nie okazałeś serca wstawiającemu i wszystkim, którzy się z tego śmieją, a "posiadanie serca" wg Ciebie jest przecież bardzo potrzebne w tym państwie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów