Znajomy nam Pan dodał niedawno nowy filmik na jutuba.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fajne, tak powinny wyglądać te programy typu rozbitkowie, a nie że laska wykona lepiej zadanie albo zeżre robaka.
I co to kurwa za teksty że cofa się w rozwoju? My co prawda z kumplami robiliśmy domki za małolata, choć daleko im było do tego co na filmiku. Chętnie obejrzę więcej.
I co to kurwa za teksty że cofa się w rozwoju? My co prawda z kumplami robiliśmy domki za małolata, choć daleko im było do tego co na filmiku. Chętnie obejrzę więcej.
A ja się kurwa pytam jakim sposobem on to wrzuca na neta? Światłowody też sobie położył?
bigbitt9899 napisał/a:
kurwa co to za pojebane hobby - cofanie się 290843094 lat w rozwoju ..
niedługo powstanie hobby polegające na sraniu w pampersy
A no hobby, bo w razie "W" to część nas będzie wiedziała jak sobie radzić. Natomiast takie głąby jak ty zginą w pierwszym tygodniu. Natural Selection Bitch!
LosKisielos napisał/a:
A ja się kurwa pytam jakim sposobem on to wrzuca na neta? Światłowody też sobie położył?
A słyszałeś kiedy o internecie satelitarnym? Czary jakie co nie????
hideharu napisał/a:
Fajne, tak powinny wyglądać te programy typu rozbitkowie, a nie że laska wykona lepiej zadanie albo zeżre robaka.
Dokladnie! I dlatego część z nas w razie kataklizmu będzie wiedziała jak sobie radzić sytuacji krytycznej (to nic innego jak część naszej historii, początki cywilizacji) A jak ktoś uważa że to głupie to najwidoczniej wszedł już na dobre w erę idiotkracji. Dlatego mam małą nadzieję ,że natura spłata nam figla i ostaną się tylko jednostki najbystrzejsze,najsilniejsze i najinteligentniejsze, a cała reszta tego chłamu zostanie pochłonięta w czeluści nicości.
Cytat:
Worek po śmieciach ;]Jak myślicie co by tu wykorzystać w naszym polskim lesie do budowy takiego szałasu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów