Znajomy nam Pan dodał niedawno nowy filmik na jutuba.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Faktycznie, teraz nie zmoknie -.-
Biały i z gówna domy lepi? Coś mi tu nie gra. Chyba pigment.
niedługo powstanie hobby polegające na sraniu w pampersy
bigbitt9899 napisał/a:
kurwa co to za pojebane hobby - cofanie się 290843094 lat w rozwoju ..
niedługo powstanie hobby polegające na sraniu w pampersy
No patrz, on cofnął się w rozwoju i robi domki z drewna i patyków. Kim, a raczej należałoby zapytać, czym to jednak czyni Ciebie? Amebą z dwiema lewymi rękami, tfu, przepraszam, mackami? Bo wątpię by taki tępak jak ty był w stanie coś takiego zbudować nawet dysponując pełnym zestawem narzędzi.
Chuj Ci w dupę hejterze, a za temacik piwo. Poprzednie odcinki obejrzałem z przyjemnością, tak jak i z przyjemnością obejrzałem ten.
Aaa, I jakby kolejny mądry chciał się przypierdolić. W końcówce filmu gość nie je robaków tylko miód.
powodzenia mu życzę jak złamie kończynę , lub ból zęba , lub klastrowy ból głowy... sam się powiesi w dziczy ...
W następnym odcinku Kaufland z bambusa i kafejka internetowa na światłolianach...
az sie chce zaspiewac "...to ja wesoły Romek mam na przedmiesciu domek..."
*sypki drift po blacie*
Faktycznie, teraz nie zmoknie -.-
Drugi raz piwo stawiam zamiast cytować, ja się nigdy nie nauczę...
Jak nie rozróżniasz gówna od gliny, to masz coś nie tak z mózgiem. I faktycznie, teraz nie zmoknie. A przynajmniej zmoknie mniej, niż gdyby leżało pod otwartym niebem, cieciu.
On tam chyba buduje nowoczesne osiedle dla murzynów
Jebane w dupę i gówniane co nic nie warte jest i nie śmieszne...eee... sam nie wiem co... eee... a w ogóle cały świat gówniany i Iluminaci rządzą i islamy i wszystko i nie ma tego co było, kurwa, za komuny było lepiej, o żydki jebane wszystko kradną cygany i niech się autor filmika powiesi bo w ogóle jego stara i wszystkie przekleństwa, kurwa jego mać!!!
Jak myślicie co by tu wykorzystać w naszym polskim lesie do budowy takiego szałasu? bo cięzko znaleźć tak duże liście chyba że wykorzystać paprocie. i z czego można by uzyskać tak wytrzymałą korę do zrobienia "linki"? Prosze o wypowiedź eksperta
@up Pamiętam tylko jak kiedyś na obozach harcerskich budowaliśmy szałasy i zamiast liści używaliśmy mchu żeby szałas nie przepuszczał wody.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów