📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale za 4 skrzynki uratował
Smutny widok .
Mogli piętrować na 5 razy, a co!
Mogli piętrować na 5 razy, a co!
widać papier na wózek nigdy nie zastąpi rozumu
To chuj jebany, tyle browca zmarnował. kara śmierci przez bunga-bunga!
Heeej to znowu myy, heej to znowu myy, z piekła wracamyy, z piekła wracamyyy, rzeka pełna piiiw, rzeka pełna piiiw...
no kurwa debil no...
po chuj się bierze jak się nie zna ! Ja rozumiem jak by to jajka poleciały, czy jakieś warzywa, ale kurwa artykuły pierwszej potrzeby !
po chuj się bierze jak się nie zna ! Ja rozumiem jak by to jajka poleciały, czy jakieś warzywa, ale kurwa artykuły pierwszej potrzeby !
ja pierdole co za gość, koledzy jeszcze gorsi. ktoś mógł podjechać drugim wózkiem i pomóc mu. bhp i te sprawy nie pozwalają, ale lepiej drugim wózkiem podjechać i podnieść gościa żeby poprawił skrzynki. ile mniej problemów.
A wystarczyłoby, żeby ktoś wskoczył na górę i odebrał przewrócone skrzynki. Dałoby się to zrobić zgodnie z bhp i oszczędzić wszystkie piwa.
Gdybym był szefem tej hurtowni, to bym gościowi ostro pojechał po pensji, bo to nie jest wypadek przy pracy, tylko kurwa celowe działanie na szkodę firmy i SPOŁECZEŃSTWA!
Gdybym był szefem tej hurtowni, to bym gościowi ostro pojechał po pensji, bo to nie jest wypadek przy pracy, tylko kurwa celowe działanie na szkodę firmy i SPOŁECZEŃSTWA!
nie chce tego widzieć
Szkoda, że mu skrzynka na łeb nie spadła i nie umarł
A kamerzysta jak zawsze w odpowiednim miejscu i czasie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów