Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co Wy się tam znacie. 10 euro na godzine i blant po robocie, tak smakuje życie"
Po czym poznać prostaka?
jak byś umiał odmieniać to by było dla czego ? umiesz odmieniać czy taki samo jak nasz sadolowy baron który potem sapie że nie rozumie !
Mateuszu Sienko z Białegostoku. Mdokurwo99 napisał to celowo i w odróżnieniu do ciebie nie jest analfabetą i dyslektykiem. Jesteś z Podlasia wiec po części masz usprawiedliwienie.
To wózek widłowy boczny albo wózek widłowy wysokiego składowania, albo reachtruck. Sztaplarka to taki paleciak tylko z opcją podnoszenia wideł do góry. Wiem, znam się, bo jestem tą inteligencją zapierdalającą w Holandii, ale co Wy się tam znacie. 10 euro na godzine i blant po robocie, tak smakuje życie. Co do wypadku to typowy klasyk, zapomniał schować maszt i przykurwił. Srednio raz w miesiacu mechanicy naprawiają bramy automatyczne na zakładach, bo się myśli o dupie marynie
możne to od tych blantów?
Zapierdala bo karetka jest poniżej tzw wolnego skoku. Dziwne że instalacja tryskaczowa jest tak nisko:)
Może tak być jak najbardziej, ewentualnie brak magnesów kontrolujących uuu hehe ku mej uciesze
Gdyż gościu umył i sufit i podłogę
Operatorzy sztaplarek to sa drudzy najwięksi kretyni po tirowcach
zapierdalajac na wozku widlowym lub czyms podobnym... normalny operatow wie, ze nie zapierdala sie z widlami w gorze, jesli ktos sie "zapomni" to tak jakby wysral sie na srodku pokoju bo zapomnial, ze trzeba do kibla.
Kierowcy tirow... tak to kurwa ciemna masa. Przyklad :
roboty drogowe na autostradzie A4, znak zwezenia na odcinku kilkuset metrow, potem normalnie 2 pasy ale odrazu znak, ze za 3km ponowne zwezenie... przez 3km wyprzedzalem lewym pasem wszystkich debili, bo zwezenie dopiero za 3km... przed samym zwezeniem kutasiarz pierdolony z tira chcial pobawic sie w szeryfa i zajechal mi droge, wiec chcialem go minac prawym a tej sun kurwy prawie mnie skasowal bo znowu zmienil pas prawie zabijajac mnie i moja rodzine...
mam nadzieje, ze czytasz to wszo jebana - mialem dzika satysfakcje hamujac cie kurwo prawie do 40km jak juz autostrada wrocila do normy Twoj jebany klakson mnie nie przestraszyl i jakby nie marudzaca zona to bym cie kurwo blokowal przez nastepne 20 minut - tak jestem msciwym chujem
sztaplarek
Ale to nie jest sztaplarka, tylko wózek boczny albo jak kto woli wysokiego składowania
Zapierdala bo karetka jest poniżej tzw wolnego skoku. Dziwne że instalacja tryskaczowa jest tak nisko:)
Kiedyś robiłem na hali gdzie tryskacze były jakieś 10-15 cm od palet na ostatnim trawersie. W wózku oczywiście brak blokady wysokości i nie jeden raz była chwila zwątpienia czy się jednak zmieści Praca może nie jest ciężka, ale wymagająca pełnej uwagi bo jeden błąd i może być chujnia na miliony. Taki jeden agent przy podobnej akcji jak z filmu rozwalił bramę szybkojezdną i zakończył karierę po 3 dniach w pracy bo nie chciało się do końca otworzyć
jak byś umiał odmieniać to by było dla czego ? umiesz odmieniać czy taki samo jak nasz sadolowy baron który potem sapie że nie rozumie !
Chłopie wyjmij kij z dupy xD
zapierdalajac na wozku widlowym lub czyms podobnym... normalny operatow wie, ze nie zapierdala sie z widlami w gorze, jesli ktos sie "zapomni" to tak jakby wysral sie na srodku pokoju bo zapomnial, ze trzeba do kibla.
Kierowcy tirow... tak to kurwa ciemna masa. Przyklad :
roboty drogowe na autostradzie A4, znak zwezenia na odcinku kilkuset metrow, potem normalnie 2 pasy ale odrazu znak, ze za 3km ponowne zwezenie... przez 3km wyprzedzalem lewym pasem wszystkich debili, bo zwezenie dopiero za 3km... przed samym zwezeniem kutasiarz pierdolony z tira chcial pobawic sie w szeryfa i zajechal mi droge, wiec chcialem go minac prawym a tej sun kurwy prawie mnie skasowal bo znowu zmienil pas prawie zabijajac mnie i moja rodzine...
mam nadzieje, ze czytasz to wszo jebana - mialem dzika satysfakcje hamujac cie kurwo prawie do 40km jak juz autostrada wrocila do normy Twoj jebany klakson mnie nie przestraszyl i jakby nie marudzaca zona to bym cie kurwo blokowal przez nastepne 20 minut - tak jestem msciwym chujem
Czyli spodkało się dwóch upośledzonych szeryfów. Trafił swój na swego.
Jak rozpoznać kretyna?
1. Nie zna pojęcia sarkazmu. Śmieszy go jedynie pierdnięcie po pociągnięciu za palec.
2. Jest amebą z niepełnym podstawowym wykształceniem. Nie ma pojęcia o niczym, w podstawówce same gały. Więc jak raz na 10 lat jakimś cudem zobaczy jakąś nieprawidłowość, wali konia jedną ręką a drugą w wulgarny sposób wytyka błąd, bo wie, że następna okazja dłuuugo się nie trafi. Co z tego, że nawet tego wiedzą nazwać nie można, bo każdy normalny dwulatek potrafi mamę spytać "dlaczego?". Musi się pochwalić znajomością tego słowa i chuj! I czuje się dumny, inteligentny i spełniony.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów