📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po ruchach widac, że to dzień jak codzień
Mdokurwo69 napisał/a:
dlaczemu?
jak byś umiał odmieniać to by było dla czego ? umiesz odmieniać czy taki samo jak nasz sadolowy baron który potem sapie że nie rozumie !
Jebaniutki jeszcze podłogę myje hahaha
Podstawa to opuszczony maszt - zawsze trzeba to sprawdzić.
Zresztą ten wózek typu reachtruck coś za szybko zapierdala z podniesionym masztem...
Wiem, sam jeżdżę Reachtruckiem.
Zresztą ten wózek typu reachtruck coś za szybko zapierdala z podniesionym masztem...
najbardziej mi się podoba jak on spokojnie odchodzi z tego miejsca. "No co? Przecież JA tego nie naprawię. Do poniedziałku!"
marcino_zly napisał/a:
Jebaniutki jeszcze podłogę myje hahaha
Zapierdala bo karetka jest poniżej tzw wolnego skoku. Dziwne że instalacja tryskaczowa jest tak nisko:)
Rura przeciwpożarowa.Znajomy na zachodzie urwał rurę na magazynie elektroniki to pod wpływem nasączenia kartonów 3/4 magazynu poskładało się jak domino.Dodam że magazyn +1ha i wysokość na 30ep
Wiewór napisał/a:
Operatorzy sztaplarek to sa drudzy najwięksi kretyni po tirowcach
To wózek widłowy boczny albo wózek widłowy wysokiego składowania, albo reachtruck. Sztaplarka to taki paleciak tylko z opcją podnoszenia wideł do góry. Wiem, znam się, bo jestem tą inteligencją zapierdalającą w Holandii, ale co Wy się tam znacie. 10 euro na godzine i blant po robocie, tak smakuje życie. Co do wypadku to typowy klasyk, zapomniał schować maszt i przykurwił. Srednio raz w miesiacu mechanicy naprawiają bramy automatyczne na zakładach, bo się myśli o dupie marynie
djpyza napisał/a:
jak byś umiał odmieniać to by było dla czego ? umiesz odmieniać czy taki samo jak nasz sadolowy baron który potem sapie że nie rozumie !
Widzę poziom humoru na tej stronie spadł drastycznie.
Słyszałeś o srkazmie? Czy taki już jesteś powazny? Wchodzę tu się pośmiać i popisać właśnie takie bzdury jak "dlaczemu" Ale trzeba się przyjebać bo dupa boli, kurwa gdzie ten świat zmierza?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów