Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wszyscy się ostatnio przypierdalają do niej a byłem kilka razy w jej opolskiej restauracji "Dzikie Kluski" i szczerze polecam.
Obsługa zajebista, lokal bardzo ładny, ceny może troszkę odstraszające ale to dobrze, przynajmniej jakiś plebs ci nie przeszkadza w spożywaniu. Pani Magda zna się na tym co robi i robi to bardzo dobrze a wszystkie głosy krytyki wygłaszają ludzie z nizin społecznych, żywiący się hot dogami z orlenu.
gdyby nie tefałen i gwiazdorzenie w TV to o madzia z sosnowca była by bardziej kojarzona przez przeciętnego polaka niż gesselerowa
to jest gwiazdka jednej pojebanej telewizji, to pokazuje jacy ludzie są pojebani i jak dają soba manipulować
nienawidzę tej grubej pojebanej nieszanującej ludzi suki
Kto tu niby nie szanuje ludzi? bo moim zdaniem restauracje które serwują ludziom ścierwo a Gessler bardzo słusznie jeździ z takimi jak ze szmatami.
Wiemy Chuja byś zrobił
wszyscy się ostatnio przypierdalają do niej a byłem kilka razy w jej opolskiej restauracji "Dzikie Kluski" i szczerze polecam.
Obsługa zajebista, lokal bardzo ładny, ceny może troszkę odstraszające ale to dobrze, przynajmniej jakiś plebs ci nie przeszkadza w spożywaniu. Pani Magda zna się na tym co robi i robi to bardzo dobrze a wszystkie głosy krytyki wygłaszają ludzie z nizin społecznych, żywiący się hot dogami z orlenu.
Może i się zna (chociaż gdzieś widziałem jakąś opinię o jednej z jej restauracji, w których było niesmacznie i w kiblach brudno...), co nie zmienia faktu, że jest jebaną celebrytką, a celebrytów nie da się lubić, bo to zadufane w sobie, przeświadczone o swej zajebistości skurwysyny i próbujący być zabawni na siłę pajace...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów