📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe jakie miała hasło
Nawet kiedy już "złapano urwisa" i niby pisała już ona to i tak pierdoliła jak potłuczona.
Od pługa oderwane babsko, wieśniak jebitny
wszyscy się ostatnio przypierdalają do niej a byłem kilka razy w jej opolskiej restauracji "Dzikie Kluski" i szczerze polecam.
Obsługa zajebista, lokal bardzo ładny, ceny może troszkę odstraszające ale to dobrze, przynajmniej jakiś plebs ci nie przeszkadza w spożywaniu. Pani Magda zna się na tym co robi i robi to bardzo dobrze a wszystkie głosy krytyki wygłaszają ludzie z nizin społecznych, żywiący się hot dogami z orlenu.
Obsługa zajebista, lokal bardzo ładny, ceny może troszkę odstraszające ale to dobrze, przynajmniej jakiś plebs ci nie przeszkadza w spożywaniu. Pani Magda zna się na tym co robi i robi to bardzo dobrze a wszystkie głosy krytyki wygłaszają ludzie z nizin społecznych, żywiący się hot dogami z orlenu.
Magda jest rewolucjonistką kuchenną, a jej brat Piotr Ikonowicz jest rewolucjonistą socjalistycznym. Każdy chce być rewolucjonistą.
Pener napisał/a:
wszyscy się ostatnio przypierdalają do niej a byłem kilka razy w jej opolskiej restauracji "Dzikie Kluski" i szczerze polecam.
Ję jedzenię więc jestę specjalistę.
kaelem napisał/a:
nienawidzę tej grubej pojebanej nieszanującej ludzi suki
A ja jeszcze bardziej nienawidzę tych żałosnych kretynów, bez własnej wizji, którzy to rozczochrane babsko zapraszają, żeby im robiła rewolucje i wysłuchują tego jej pierdolenia. Jak ktoś nie ma pomysłu na dobrą restaurację to niech sobie wogóle odpuści ten biznes dla dobra nas wszystkich.
Ta, najebana. Ile trzeba wypić przy tej masie. Mogła by głupia cipa zadbać o swoje restauracje, a nie innym włazić w paradę.
@Pener: Troszkę nie na poziomie pisać "Wszyscy jedzący na orlenie hotdogi to plebs." - a taki wydźwięk miały Twoje wypociny.
@Pener: Troszkę nie na poziomie pisać "Wszyscy jedzący na orlenie hotdogi to plebs." - a taki wydźwięk miały Twoje wypociny.
Pener miał na myśli że wszyscy jedzący na orlenie hotdogi to polaczki.
Ona ma ze sobą jakieś problemy? Przecież nikt normalny nie pisze tyle znaków interpunkcyjnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów