📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
lone_wolf napisał/a:
Od kiedy to jazda na desce jest sportem ekstremalnym?
A od kiedy nie może być sportem ekstremalnym? Nawet jazda na wózku inwalidzkim może stać się sportem ekstremalnym ;]
Ogólnie to fajnie; adrenalina, niezłe triki, dobry sprzęt.. ale gdzie są upadki?
flip na desce surfingowej? Tego jeszcze nie widziałem
ja na desce klozetowej to nie takie triki odpierdalam a jeszcze jak popiję
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Kiedyś gdzieś czytałem artykuł o tym, że sporty ekstremalne często uprawiają osoby mało inteligentne. Pisali też, że wiele osób uprawiających takie sporty, ma pewne upośledzenie umysłowe, które jest odpowiedzialne za odczuwanie emocji. Emocje są stłumione i aby je poczuć ludzie dotknięci tą przypadłością robią tego typu rzeczy.
brylant1412 napisał/a:
ja na desce klozetowej to nie takie triki odpierdalam a jeszcze jak popiję
A jak popijesz to nakurwiasz front-flipy gównem.
No offence
Mularz napisał/a:
Kiedyś gdzieś czytałem artykuł o tym, że sporty ekstremalne często uprawiają osoby mało inteligentne. Pisali też, że wiele osób uprawiających takie sporty, ma pewne upośledzenie umysłowe, które jest odpowiedzialne za odczuwanie emocji. Emocje są stłumione i aby je poczuć ludzie dotknięci tą przypadłością robią tego typu rzeczy.
Patrząc na ten post mogę wywnioskować że sporty ekstremalne to Twój chleb powszedni.
walne głupi post bo chciałem swój profil oglądnąć
0:48 "Go Pro Hero", dobra kamerka
Mularz ...
Ja gdzieś czytałem artykuł o tym, że ludzie piszący tak głupie komentarze są upośledzeni umysłowo.
Spowodowane jest to tym ,że w dziecinnstwie byli wykorzystywani seksualnie, bici , oraz rodzicie nakłanali ich do spożywania własnego kału. Ich emocje są stłumione dlatego muszą wyszaleć sie w internecie i troszke popierdolić głupoty.
Ja gdzieś czytałem artykuł o tym, że ludzie piszący tak głupie komentarze są upośledzeni umysłowo.
Spowodowane jest to tym ,że w dziecinnstwie byli wykorzystywani seksualnie, bici , oraz rodzicie nakłanali ich do spożywania własnego kału. Ich emocje są stłumione dlatego muszą wyszaleć sie w internecie i troszke popierdolić głupoty.
@lone_wolf - Ty w trollowaniu osiągnąłeś maksymalne extremum.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów