Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elfy przyszły po prezenty.
No są takie czarne elfy w fantasy mówi sie na nie Drow... a w prawdziwym świecie Nigger.
serio, jedyne co ludzie z tym robią, to nagrywają? jakby to robił jakiś biały, to zaraz by się znalazło w chuj rycerzyków, którzy by go pacyfikowali..
W Ameryce sąsiad CIę zastrzeli jak twój pies nasra na chodniku pod jego płotem.... Ale jak ludzie kradną w sklepie i wywożą towar wózkami to nagle już nie ma american freedom 9mm.
Ale co mają niby z tym zrobić? Ten wysuszony chińczyk, który zarabia w tym hipermarkecie ochłap miałby sam gołymi łapami zneutralizować kilku czarnuchów, albo zastrzelić każdego ryzykując przy tym własną wolność?
serio, jedyne co ludzie z tym robią, to nagrywają? jakby to robił jakiś biały, to zaraz by się znalazło w chuj rycerzyków, którzy by go pacyfikowali..
Różnica jest taka że białemu się to nie zdarza a czarnuchom systematycznie
W Ameryce sąsiad CIę zastrzeli jak twój pies nasra na chodniku pod jego płotem.... Ale jak ludzie kradną w sklepie i wywożą towar wózkami to nagle już nie ma american freedom 9mm.
Jacy ludzie?
Wszyscy jacy zesrani że nikt ich nie zastrzelił. Wy serio byście zabili żywą istotę, dzikie zwierzę, w imię interesów korporacji?
Nie z powodu interesów korporacji tylko z czystej przyjemności i satysfakcji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów