📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fizyka a nie magia...
Piętnaście sekund życia zmarnowałam na oglądanie tego gówna, następnym razem wstaw filmik jak koło odrywa się podczas takiego "pompowania" i urywa łepetynę komuś w pobliżu.
edek_kotek napisał/a:
Piętnaście sekund życia zmarnowałam na oglądanie tego gówna, następnym razem wstaw filmik jak koło odrywa się podczas takiego "pompowania" i urywa łepetynę komuś w pobliżu.
Dokładnie. Mody i admini śpią, oślepli od spirytu z mety albo udają, że nie widzą co tutaj się odpierdala. 20 piw to za mało aby materiał mógł się dostać na glowną. Ten system nie działa. Wystarczy 20 gimbusów i syf na głównej. Sadistic sam przestał siebie szanować. Ważne że reklamy się wyświetliły i chajs się zgadza.
upierdolone w najlepszym momencie.
Wczoraj się urodziłeś? Insta od rana odkrywasz?
ADMIN, każ mu przyjść z rodzicami..
ADMIN, każ mu przyjść z rodzicami..
edek_kotek napisał/a:
jesteś pierdolniety
edek_kotek napisał/a:
Lubie to....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów