📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Bardziej mi wygląda w tym stroju na choinke świąteczną ... Ale dowcip ma przedni.
Pen & Teller.. pierwszy raz widziałem ich w Babylon 5 jako Reebo and Zooty Kto oglądał?
Nawet nie mam pojęcia o czym Ty mówisz
Ale show niezłe Dla ludzi ogarniających angielski - jest z czego się pośmiać
@up opłaca się, jak się dobrze zna angielski, to nie amerykański program tylko angielski, sam miałem pewne trudności, jednak większość rozumiałem, mi się podobało
"ciekawe sztuczki" to Ci za sto złotych może prostytutka pokazać, a to jest iluzja...
Ryuk napisał/a:
Nawet nie mam pojęcia o czym Ty mówisz
Ale show niezłe Dla ludzi ogarniających angielski - jest z czego się pośmiać
Odpowiadam:
Pen & Teller - to Ci panowie z filmiku - info na wikipedii
Babylon 5 - klasyk serialów Sci-Fi. Jeden z najlepszych które były, i które wyznaczyły kanon w Sci-Fi w TV.
Pen & Teller mieli epizod w tym serialu. Grali postaci Reebo & Zooty'ego - dwójka bardzo popularnych komików która pewnego dnia przybywa na stację kosmiczną Babylon 5.
Czy rozjaśniłem?
ps. Filmik dostępny na YouTubie, ale niestety nie mogę go zauploadować tutaj więc podaję :
youtube .com/watch?v=pp_WAWsc1fk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów