18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Magic dragon
emde • 2011-07-12, 17:55
Może to i mało sadystyczne ale rekompensują to ciekawe sztuczki.

Zgłoś
Fakerę 2011-07-12, 19:12 1
Bardziej mi wygląda w tym stroju na choinke świąteczną ... Ale dowcip ma przedni.

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
posith 2011-07-12, 20:28 2
Pen & Teller.. pierwszy raz widziałem ich w Babylon 5 jako Reebo and Zooty Kto oglądał?
Zgłoś
Ryuk 2011-07-12, 21:16
posith napisał/a:

Pen & Teller.. pierwszy raz widziałem ich w Babylon 5 jako Reebo and Zooty Kto oglądał?

Nawet nie mam pojęcia o czym Ty mówisz

Ale show niezłe Dla ludzi ogarniających angielski - jest z czego się pośmiać

Głupota nie zwalnia od myślenia.
Zgłoś
think666 2011-07-12, 21:32
Mogę kogoś prosić o wytłumaczenie gagu z imieniem starszego brata?

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
redox 2011-07-13, 2:56 2
@up, mozesz.
Zgłoś
m................s 2011-07-13, 21:08
fajna dziołcha z twarzy reszta kiepsko
Zgłoś
Noktowizor 2011-07-13, 21:33
widowania zaiste fani strasburgera
Zgłoś
Lares86 2011-07-13, 22:21
Opłaca sie to wogóle oglądać? Dajcie znać, jakby co.
Zgłoś
feranos 2011-07-13, 23:02
@up opłaca się, jak się dobrze zna angielski, to nie amerykański program tylko angielski, sam miałem pewne trudności, jednak większość rozumiałem, mi się podobało

www.feranos.eu
Zgłoś
v................o 2011-07-14, 8:27
emde napisał/a:

Może to i mało sadystyczne ale rekompensują to ciekawe sztuczki.

"ciekawe sztuczki" to Ci za sto złotych może prostytutka pokazać, a to jest iluzja...
Zgłoś
posith 2011-09-17, 17:09
Ryuk napisał/a:

Nawet nie mam pojęcia o czym Ty mówisz

Ale show niezłe Dla ludzi ogarniających angielski - jest z czego się pośmiać

Odpowiadam:
Pen & Teller - to Ci panowie z filmiku - info na wikipedii

Babylon 5 - klasyk serialów Sci-Fi. Jeden z najlepszych które były, i które wyznaczyły kanon w Sci-Fi w TV.

Pen & Teller mieli epizod w tym serialu. Grali postaci Reebo & Zooty'ego - dwójka bardzo popularnych komików która pewnego dnia przybywa na stację kosmiczną Babylon 5.

Czy rozjaśniłem?

ps. Filmik dostępny na YouTubie, ale niestety nie mogę go zauploadować tutaj więc podaję :

youtube .com/watch?v=pp_WAWsc1fk
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów