Takie telezakupy to ja rozumiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój kolega jebie prosto na dywan, i puźniej nogą rozciera. Albo bracia maja wspólny pokój to po jeden drugiemu wycierają w poduszkę. A ja np. to "po" myje swojego w kawie od szefowej, bo ona jedną kawę pije 4 godziny i już jest zimna.
pinkie222 napisał/a:
Sam wrzucam do pralki.
Uważaj tylko aby mamusia się tym ręcznikiem przypadkiem nie podtarła bo będziesz miał brato-synusia, albi siostro-córunie .
Nie mieszkam z mamą, bardziej bałbym się samozapłodnienia. Dlatego zawsze ustawiam najwyższą temperaturę prania, by zabić plemniki w jego trakcie.
Jakby ktoś nie rozumiał arabskiego to tłumaczę divx94'Jestem jednym z samochodu i jeden dla łodzi i jeden w domu w domu, jeśli wiesz co mam na myśli'
divx94 napisał/a:
أنا واحد للسيارة، واحدة للقارب واحد في المنزل في المنزل إذا كنت تعرف ما أعنيه
كنت أقتبس مشاركات أخرى باللغة العربية، وذلك يعلم الجميع أن تستخدم مترجم
kpaxian napisał/a:
كنت أقتبس مشاركات أخرى باللغة العربية، وذلك يعلم الجميع أن تستخدم مترجم
Nie, nie możecie wysadzić tego samolotu.
Powiem wam szczerze, że bardzo się cieszę, że jestem kobietą
Spójrzcie tylko - mogę na plaży zobaczyć faceta, który mi się spodoba i nikt tego po mnie nie zauważy, mogę spać na brzuchu i jest mi miękko dzięki biustowi... Nie wyobrażam sobie tak mieć ciągle coś w gaciach. Podobno można sobie przypadkowo usiąść na jajku (auć).
Spójrzcie tylko - mogę na plaży zobaczyć faceta, który mi się spodoba i nikt tego po mnie nie zauważy, mogę spać na brzuchu i jest mi miękko dzięki biustowi... Nie wyobrażam sobie tak mieć ciągle coś w gaciach. Podobno można sobie przypadkowo usiąść na jajku (auć).
@up
można można, a jedna z gorszych rzeczy jakie mogą się przydarzyć to jak sprzęt się gdzieś w zamek od rozporka wplącze. To jest ból.
Że nie wspomnę o przypałach jak sprzęt znienacka znajdzie się w stałej(dosłownie) gotowości na plaży albo jak peryskop na basenie....
można można, a jedna z gorszych rzeczy jakie mogą się przydarzyć to jak sprzęt się gdzieś w zamek od rozporka wplącze. To jest ból.
Że nie wspomnę o przypałach jak sprzęt znienacka znajdzie się w stałej(dosłownie) gotowości na plaży albo jak peryskop na basenie....
Wile.E.Coyote napisał/a:
, mogę spać na brzuchu i jest mi miękko dzięki biustowi...
Uwierzę jak zobaczę.
Wile.E.Coyote napisał/a:
Powiem wam szczerze, że bardzo się cieszę, że jestem kobietą
tak .. tylko co miesiąc udajesz że sie skaleczyłaś w krocze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów