Podobno zobaczyli się w ostatnim momencie, a wyrwa po bokach uniemożliwiła im ucieczkę. Wszyscy cali, bez fajerwerków, niestety.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2025-04-05, 11:36 ]
Mucha783 napisał/a:
Tekst zwinięty, kliknij aby rozwinąć ▼
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, że polska scena muzyczna zaczyna się inspirować podkładami dźwiękowymi z egzekucji w wykonaniu ISIS xD
Na serio motop🤬dy to jakies przyglupy, mimo ze prawko na motor mozna dlrobic dopiero od 24 roku zycia XDD (tak wiem wczesniej tez mozna robic, nie przyp🤬alajcie sie o szczegoly)
Co za debile j🤬e. 1 słupoek na pustyni i wy akurat byście do niego dobili
Tępe c🤬le k🤬a
Kiedyś na każdym przejeździe była budka dróżnika (i oparty o nią rower). Ale oczywiście komuś
to przeszkadzało i Tusk zlikwidował
Nome
2025-04-03, 13:34
kolosasz napisał/a:
Kiedyś na każdym przejeździe była budka dróżnika (i oparty o nią rower). Ale oczywiście komuś
to przeszkadzało i Tusk zlikwidował
masz jakieś pojęcie o kolei?... chyba żadne, gdybyś się choć trochę zainteresował jak obecnie działa kolej i przejazdy kolejowe, to byś nie płakał za dróżnikami
Nie dość, że są pedalami bo jeżdżą na motorach, to jeszcze słuchają polskiego reggae. Jak wiadomo - “Kto słucha reggae, ten r🤬a kolegę!”
Nome napisał/a:
masz jakieś pojęcie o kolei?... chyba żadne, gdybyś się choć trochę zainteresował jak obecnie działa kolej i przejazdy kolejowe, to byś nie płakał za dróżnikami
Ja wiem jak działa, szlabany się zamykają 10 minut przed przejazdem pociągu a otwierają się 5 min po przejeździe.
KuBuX napisał/a:
Na serio motop🤬dy to jakies przyglupy, mimo ze prawko na motor mozna dlrobic dopiero od 24 roku zycia XDD (tak wiem wczesniej tez mozna robic, nie przyp🤬alajcie sie o szczegoly)
Poczytaj trochę przepisy zanim głupoty w internecie zaczniesz pisać