Kolejny wynalazek z niesamowitą funkcją
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Bezużyteczny? Ja widzę idealne zastosowanie dla tego wynalazku. Tylko trzeba zdecydowanie zwiększyć moc ładunku, czas reakcji obniżyć do ułamka sekundy i mamy idealny włącznik światła dla teściowej.
To jest pomysł na który czekał świat, opcja autodestrukcji. Wyobraźcie sobie tylko, macie bezużyteczną lodówkę, pralkę czy inny klamot, zamiast głowić się jak to stargać po schodach, zutylizować wciskacie ten cudowny przycisk i... po chałupie zostanie tylko wyrwa w bloku
3:10 w nocy ja na sluchawkach wpatrujac sie na pelnym ekranie. jak zaje**lem kolanem w biurko to obudzilem wszystkich w domu :O
Wytłumaczy ktoś na PW jak zrobić coś takiego? Nie znam się na elektryce zbytnio, ale drut wolframowy powinien być
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów