📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Żaden fake. Też miałem wczoraj identyczną sytuację tylko, że z Ronaldinho, ale zapomniałem nagrać.
Też tak potrafię ale mi się nie chce.
ekhem... tak było!
Uderzenie Zindana to spodziewałem się, że z dynki komuś wyjebie znowu. Zawiodłem się...
Jestem expertem bo dwa razy już grałem w bilard z czego raz online ... TO FAKE ))
Dziękuje dobranoc
Dziękuje dobranoc
to żaden kurwa fake bile były ustawione wystarczyło tylko udzerzyc pierwsza bile z odpowiednią siła..... takich trików jest w huj.... sa nawet zawody tego gówna....
To reklama więc pewnie nagrywali 100 razy moment samego uderzenia przy stole aż w końcu się udało Ot wielka sztuka. Wystarczy dobre ułożenie bil.
Jak można być aż tak wielkimi spierdolinami, żeby nie wiedzieć że w dzisiejszych czasach wszystko robi się komputerowo, a nie Zidane pół dnia napierdalający w bile, debile.
Jak można być aż tak wielkimi spierdolinami, żeby nie wiedzieć że w dzisiejszych czasach wszystko robi się komputerowo, a nie Zidane pół dnia napierdalający w bile, debile.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów