Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stawiam e-piwo dla gościa ,który mi wyjaśni co to kurwa było bez tekstów o jedi.
Krąźek przyczepiony żyłką do kija hokejowego. żyłkę widać jak sie przypatrzysz w 0:07, przy mocniejszym pierdolnieciu tak jak w przypadku uderzenia w krążek żyłka odczepiła się od kija i krążek wpadł do bramki. nawet widać jak pozniej poprawia taśmę na kiju... tam pewnie przylepiony był początek żyłki. brzmi dziwnie ale tak właśnie było!!!!
Krąźek przyczepiony żyłką do kija hokejowego. żyłkę widać jak sie przypatrzysz w 0:07, przy mocniejszym pierdolnieciu tak jak w przypadku uderzenia w krążek żyłka odczepiła się od kija i krążek wpadł do bramki. nawet widać jak pozniej poprawia taśmę na kiju... tam pewnie przylepiony był początek żyłki. brzmi dziwnie ale tak właśnie było!!!!
Masz e-piwo tak jak obiecałem!
pierdolone żyłki. Też kiedyś się naciąłem , kupiłem takie popierdolone myszki miki co to tańczą przy każdym odtwarzaczu kasetowym. Magia kurwa. Za 15 zł momgłem sobie w domu żyłką chuśtać... :[
mnie zastanawiało zawsze, dlaczego każdy z tych sprzedawców owych myszek miał obok ZAWSZE niemal identyczną torbę ... co oni tam mieli ? bujający wibrator jakiś ; /
heh żyłki:D koleś podkrecil go w mistrzowski sposób obczajcie na ruch kija podczas uderzenia. żyłki
to obczaj ruch kija jak ciągnie krążek żeby wrócił do niego
heh żyłki:D koleś podkrecil go w mistrzowski sposób obczajcie na ruch kija podczas uderzenia. żyłki
nie da się tak podkręcić krążka, to nie piłka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów