📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Władca Marionetek napisał/a:
Co wam ten Osama bin Laden takiego zrobił, że tak go obrażacie?
Groził narodowi polskiemu przecież.
Ani mnie to ziębi ani grzeje, zwykła prowokacja na poziomie gimbazy. A tak swoją drogą o co chodzi z tą nienawiścią do papieża?
Cytat:
A tak swoją drogą o co chodzi z tą nienawiścią do papieża?
dobry temat do prowokacji chyba
dużo ludzi się wkurwia jak się o jotpedwa powie coś złego
Tatata Gruba impra z rysiem 2
sadistic.pl/jan-pawel-ii-wcale-nie-taki-swiety-vt114285.htm
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
A tak swoją drogą o co chodzi z tą nienawiścią do papieża?
sadistic.pl/jan-pawel-ii-wcale-nie-taki-swiety-vt114285.htm
Ja tam sie usmialem. Nie wiem znowu na chuj krzyki o 'nienawisci do papieza', przeciez nie dostal zadnej zwroty, tylko sobie tanczy usmiechniety.
Nie wiem znowu na chuj krzyki o 'nienawisci do papieza', przeciez nie dostal zadnej zwroty, tylko sobie tanczy usmiechniety.
Profanacyja! Byluźnierstwo! Papieże był wielki polak! trochę kurwa szacunku!
Zastanawia mnie co za dzieci komputera lubią tracić czas i robić takie filmiki, aha zapomniałem to jest przecież przekurwa zabawne i boki zrywam .
@Pener666
Oświeć mię co to za pani z Twego gifu?
Oświeć mię co to za pani z Twego gifu?
niepoprawnymateo napisał/a:
O jezu ale narobiles! zaraz zleca sie milosnicy magika i powstanie tu rzeka placzu i bluzgow za wysmiewanie ich boga
juz nawet nie chodzi o zwolennikow, to jest po prostu chujowe
Co tam Robert robi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów