Żarty o Magiku są spoko , zawsze na wysokim poziomie i sprowadzają ludzi na ziemię
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jezus Maryja, jakie to niemiłosiernie suche. Przelogowałeś się na inne konto i dałeś piwo temu sucharowi czy jak?
Przestańcie wyskakiwać z żartami o magiku
Magik aż upadł ze śmiechu.
rozumiem jechać po gościu który kradł zabijał gwałcił i grzeszył w inny sposób i wyskoczył z okna.
magik tworzył polski hip-hop.nikomu krzywdy nie zrobił.ok to jest sadol i "wszystkie chwyty dozwolone" ale mnie to nie śmieszy.nie napawa obrzydzeniem.czyli po prostu nic.-a jak nie czuję nic to znaczy że żart autora jest niczym i gówno ma w sobie jak sam autor.bo przecież każdy chce pokazać co ma najlepszego w rękawie?
magik tworzył polski hip-hop.nikomu krzywdy nie zrobił.ok to jest sadol i "wszystkie chwyty dozwolone" ale mnie to nie śmieszy.nie napawa obrzydzeniem.czyli po prostu nic.-a jak nie czuję nic to znaczy że żart autora jest niczym i gówno ma w sobie jak sam autor.bo przecież każdy chce pokazać co ma najlepszego w rękawie?
Cytat:
a jak nie czuję nic to znaczy że żart autora jest niczym i gówno ma w sobie jak sam autor.bo przecież każdy chce pokazać co ma najlepszego w rękawie?
Taki bulwers i mówisz, że Cię to nie rusza?
Zrób coś pożytecznego a nie takie kurwa gówna wypisujesz
magik jest spoko zostawil zone i 2 letnie dziecko a ludzie okrzykneli go bogiem
kurwa..
kurwa..
Żart wysokich lotów .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów