Musi gdzieś być!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To moja ulubiona sztuczka
klaciorz napisał/a:
Magik? On nie żyje. Skoczył z okna rapując w powietrzu.
Może zrobisz to samo?
Corro napisał/a:
Może zrobisz to samo?
Nie, nie jestem na tyle głupi, jak on.
Jeśli natomiast chciałeś mnie zripostować, by poczuć się lepszym i w ogóle - idź na samosie, tam Cię pewnie docenią.
Pisząc takie pseudo-riposty zaniżasz poziom tego jakże zacnego serwisu.
@up
klaciorz napisał/a:
"zaniżasz poziom tego jakże zacnego serwisu."
też bym tak kiedyś pomyślał.Lecz niestety.. po przeczytaniu komentarzy pod filmikiem z biberem, który dostaje w czapę plastikowa butelką, zwątpiłem do końca. Czuje się jak bym nie byl w otoczeniu userów sadistic.pl, a bardziej userów TakNienawidzeBiberaŻeAżSięTnęPoNockachZNienawiści.JP64%.pl, którzy to prawie dochodzą przy filmikach cisnących tego zniewieściałego śpiewaka.
klaciorz napisał/a:
"zaniżasz poziom tego jakże zacnego serwisu."
też bym tak kiedyś pomyślał.Lecz niestety.. po przeczytaniu komentarzy pod filmikiem z biberem, który dostaje w czapę plastikowa butelką, zwątpiłem do końca. Czuje się jak bym nie byl w otoczeniu userów sadistic.pl, a bardziej userów TakNienawidzeBiberaŻeAżSięTnęPoNockachZNienawiści.JP64%.pl, którzy to prawie dochodzą przy filmikach cisnących tego zniewieściałego śpiewaka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów