📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
A może to testoviron?
Bo neodym służy do zatrzymywania liczników wszelakiej maści. Nie do jakiś generatorów wiatrowych.
czekam na filmik autora z testem piły łańcuchowej
Tylko ja miałem nadzieję, że mu jebnie po palcach drugi raz?
A poniższy filmik (próba zdobycia Nangi wraz z Czapą) powinien być klasykiem dla wszystkich miłośników gór:
youtube.com/watch?v=It-1hr48i0I
A poniższy filmik (próba zdobycia Nangi wraz z Czapą) powinien być klasykiem dla wszystkich miłośników gór:
youtube.com/watch?v=It-1hr48i0I
Dokładnie. Klonowski widzę stara się ukoić swój ból poprzez skierowanie go na bardziej fizyczne płaszczyzny nawiasem mowiac to faktycznie bardzo pozytywny gość
ej kolego masz paleczkowatosc palcow wiec spora podatnosc na zawal serca, zrob sobie badania!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów