📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jaki kurwa burżuj w dresie się znalazł, po Polsku już nawet nie przeklina.
up.
Może od lat mieszka na wyspach głąbie. Akurat w tym bólu myślał po jakiemu tu przeklinać do kamery.
Może od lat mieszka na wyspach głąbie. Akurat w tym bólu myślał po jakiemu tu przeklinać do kamery.
@up.
bo to dres swiatowy. (ewentualnie mama w drugim pokoju moglaby uslyszec.)
bo to dres swiatowy. (ewentualnie mama w drugim pokoju moglaby uslyszec.)
Napisałeś 11 słów i zrobiłeś w tym 3 błędy. Wam na prawdę nie wstyd?
wind farting
*sypki drift po blacie*
wind farting
:oneko:
a może to jakiś angol który od lat mieszka w Polsce i całkiem dobrze mówi po polsku ale "kurwa mać jak mnie zapierdala w palce" się jeszcze nie nauczył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów