📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Prosta sprawa, szybka przepinka biegu, strzał ze sprzyngła, brak szpery, jedno koło pociągnęło i jeb w drzewo :<
@nerfy
akurat bez "szpery" latwiej sie jezdzi.
akurat bez "szpery" latwiej sie jezdzi.
BMW? bmw!
Prze chuj agent kamerzysta... 3 pasy jeden już zablokowany to stanie na środkowym i też go zablokuje! Gratis wyłączy światła..
Gówno to wszystkich obchodzi że pusta droga.... zawsze może jechać ktoś nabity albo podobny driver do tego z lewego:D
Gówno to wszystkich obchodzi że pusta droga.... zawsze może jechać ktoś nabity albo podobny driver do tego z lewego:D
Jaworlodz napisał/a:
nagrane chwile temu
Chwile temu było równie jasno jak jest teraz. Na nagraniu jest ciemno. Kłamczuszku Ty
Mikla napisał/a:
Chwile temu było równie jasno jak jest teraz. Na nagraniu jest ciemno. Kłamczuszku Ty
Spójrz na godzinę, kiedy wątek dodał, łobuzie hultaju Ty!
Jedno drzewo po lewej stronie i to w nie przypierdolić akurat musiał.
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Koleś musiał chcieć podriftować bo nie ma opcji żeby go tak rzuciło na prostej
bmw hahaha, jednego złoma mniej
normalnie - jak mi kiedyś dziewczyna robiła loda podczas jazdy to wpadliśmy do rowu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów