Może zaczną strzelać?
Może zaczną strzelać?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Chicago zamknęli już kilka Wallmartów z powodu plądrowania i teraz nygusy płaczą w mediach, że chcą ich zagłodzić , bo nie mają gdzie kupować żarcia i w ogóle rasizm i biała supremacja, bo zamknęli w kolorowych dzielnicach
Kraść*. Widziałeś tam gdzieś murzyna, który coś uczciwie tam kupił?
W Chicago zamknęli już kilka Wallmartów z powodu plądrowania i teraz nygusy płaczą w mediach, że chcą ich zagłodzić , bo nie mają gdzie kupować żarcia i w ogóle rasizm i biała supremacja, bo zamknęli w kolorowych dzielnicach
Bzdury Panie godosz...
Według CNN przyczyną zamykania sklepów jest "niewłaściwa strategia biznesowa", w wyniku której tylko cztery sklepy w Chicago tracą dziesiątki milionów dolarów rocznie, a nie jakieś tam kradzieże czy plądrowania.
A chyba nie uważasz się mądrzejszego niż takie obiektywne medium jak CNN?
edition.cnn.com/2023/04/12/business/walmart-chicago-stores-closing/index.htmll
Bzdury Panie godosz...
Według CNN przyczyną zamykania sklepów jest "niewłaściwa strategia biznesowa", w wyniku której tylko cztery sklepy w Chicago tracą dziesiątki milionów dolarów rocznie, a nie jakieś tam kradzieże czy plądrowania.
Poza tym tam wszystko jest ubezpieczone. Więc płacą dawcy składek, czyli biali
Tak, tylko że ubezpieczalnie też nie są instytucjami charytatywnymi. Jeśli koszty wypłat ubezpieczenia zaczynają przewyższać wpływy ze składek, to pozostaje im tylko znacząco podwyższyć składki lub rozwiązać umowę.
Nie wiem ile Wallmart musiałby płacić rocznie ubezpieczalni żeby jej się opłaciło, ale chyba na tyle dużo że nie płaca się to Wallmartowi....
Bzdury Panie godosz...
czy czasem ten CNN to nie jest taki TVN
czy czasem ten CNN to nie jest taki TVN
Oczywiście że nie.
TVN, jeśli chodzi o lewacką propagandę nawet do pięt nie dorasta CNN...
Oczywiście że nie.
TVN, jeśli chodzi o lewacką propagandę nawet do pięt nie dorasta CNN...
Musisz dawaj ostrzeżenia hehe uwaga sarkazm ;p
Jesteś pewien? Bo u mnie w AC gdzie by nie szukać, to zawsze zapisek jest, że jeśli auto zostanie zniszczone wskutek powodzi, zamieszek, wojny to ubezpieczalnia nie wypłaci odszkodowania.
Także teraz kwestia jak ten panujący już chaos i rozkład będą interpretować, bo oglądając te filmy z hordami walczących małp, ćpunami-zombie, opustoszałymi dzielnicami to wrażenie jest takie, że tam już 'state of war' na całego panuje.
W RPA jak fabrykę LG szabrowali, to Koreańce nie bawili się w półśrodki i prośby, tylko zwyczajnie zdalnie zbrickowali rozkradzione sprzęty (kill-switch jak w telefonach Apple).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów