Może zaczną strzelać?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Może zaczną strzelać?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze ździwiona że ktoś chce ją zatrzymać ha tfu na te małpy
Zakupy, ja pierdolę. Let me go... kurwa. Duży szacunek dla tego pana. Są pewne granice. Mam nadzieję na więcej takich akcji.
W Chicago zamknęli już kilka Wallmartów z powodu plądrowania i teraz nygusy płaczą w mediach, że chcą ich zagłodzić , bo nie mają gdzie kupować żarcia i w ogóle rasizm i biała supremacja, bo zamknęli w kolorowych dzielnicach
Jeszcze małpa z łapami do gościa, kurwa mógł jej połamać te patyki to by więcej nie przyszła ze stadem
Ehh co z tą ameryką się odjebało.. To samo w sumie czeka szwabów więc przynajmniej tyle
Dali tej małpie spierdolic jeszcze? Co za banda kurwa bezużytecznych manekinów, stracony kurwa grajdoł jebany, kurwa hegemon światowy a w środku pierdolnik taki że tylko nasrać na środku i zatańczyć makarene
Ty no kurwa jaja w biały dzień ojebuja i chuj .... No to się gość w końcu wkurwił bo ileż można .... a ci jeszcze do niego z pretensjami że prubuje je zatrzymać .... No kurwa komedia
To są konsekwencje lewackiego spierdolenia umysłowego w postaci BLM. Usprawiedliwiają każdą podłość, każdą niegodziwość tych osób tylko dlatego, że są czarne a ich przodek nie zdążył spierdolić przed handlarzami, albo jak to w kwestii jednego z polskich filmów mówiono, że został sprzedany przez wodza za fajki czy świecidełka.
Było kurwy wypuszczać z plantacji? A teraz zdziwieni wszyscy...
dennissliwa napisał/a:
Jeszcze ździwiona że ktoś chce ją zatrzymać ha tfu na te małpy
A czego się nauczyły przez te lata wolności negroidom? Jefferson, Washington, Franklin. Byli dobrymi ludźmi, którzy dawali im wolność, jednakże wolność za cenę przystosowania się do zasad Białych. Odpuszczono to im, teraz mają takie statystyki jakie mają rozbojów, jakie mają. Won do afryki i jeszcze strzelać do tych, którzy będą probować częściami zwierząt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów