Dance baby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Dance baby
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wieś bawi się i tańczy... agrotjunink pełną gębą.. brakuje nełonów i dzikich węży.
Trzeba kierowcy powiedzieć, że w płot przypierdolił, bo mu siatka z przodu została.
up
Panowie nic nie stoi na przeszkodzie aby samemu zrobić "nieagrotuning" no a potem możecie się pochwalić .
Piwo za wstawkę no i browar dla speca od tej roboty
Panowie nic nie stoi na przeszkodzie aby samemu zrobić "nieagrotuning" no a potem możecie się pochwalić .
Piwo za wstawkę no i browar dla speca od tej roboty
jak tam cale życie spędza to niech to robi w odpowiednich warunkach
MudPie napisał/a:
wieś bawi się i tańczy... agrotjunink pełną gębą.. brakuje nełonów i dzikich węży.
Żartujesz sobie?
"agrotjunink"
Też coś...
Nawet nie wiecie, co to jest.Nawet nie wiecie, do czego to cacko służy.Nic o tym nie wiecie,a się wypowiadacie jak znawcy tematu.A mam nadzieję że nigdy po mnie nie przyjedzie.
Jebał pies gust muzyczny, Magnumka zrobiona na cacy!
Tak się zastanawiam co kierowało kimś aby nazwać to "agro tuningiem" ?
Przecież tuning ciężarówek (w tym przypadku pomoc drogowa) to właśnie malowanie, światełka, orurowanie a przede wszystkim kabina która w tym przypadku jest zrobiona lepiej niż w nie jednej osobówce !
Czyżby zazdrość ?
Tak się zastanawiam co kierowało kimś aby nazwać to "agro tuningiem" ?
Przecież tuning ciężarówek (w tym przypadku pomoc drogowa) to właśnie malowanie, światełka, orurowanie a przede wszystkim kabina która w tym przypadku jest zrobiona lepiej niż w nie jednej osobówce !
Czyżby zazdrość ?
Jak tam tirówka wejdzie w zabłoconych buciorach z pobocza, to dopiero musi być chlew na takiej jasnej tapicerce.
wieś tańczy i spiewa
MudPie napisał/a:
Tak się tuninguje ciężarówki. Co ty byś kurwa chciał glebę i naciągane opony ?
Środka dużo nie widać ale wygląda na pierwszy rzut oka lepiej niż (zawieśniaczę) body......bo ja kocham ją, ona tu jest (Magnumka) i robi wiochę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów