📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nuż do tapet nie raz mnie ochronił tnie ubrania napastnika jak brzytwa
koleś nie zdaje sobie sprawy że wylewa się z niego życie
leonidkacap napisał/a:
koleś nie zdaje sobie sprawy że wylewa się z niego życie
Dupa psia , nic mu nie będzie . Zaraz mu się zasklepi .
Kozłastopa napisał/a:
Ale nabrudził. No i opanowanie policji mnie rozbraja.
Wystraszył się, bo u nich strzelają, więc nie chciał ginąc. U nas strzelają tylko do siebie, więc często widzimy szarpaniny z policją.
Ja pierdole! No nie wiem, może nawet ten typ był skurwysynem, ale założę się, że u nas w kraju za taką pomoc ze strony tych policjantów i ich zaangażowanie spowodowałoby wypierdolenie tych skurwysynów z roboty na zbity ryj.
antychryst333 napisał/a:
nuż powiadasz!!!!
Świadomy napisał/a:
Ja pierdole! No nie wiem, może nawet ten typ był skurwysynem, ale założę się, że u nas w kraju za taką pomoc ze strony tych policjantów i ich zaangażowanie spowodowałoby wypierdolenie tych skurwysynów z roboty na zbity ryj.
Bo pana patusa nie chcom ratować, a to taki dobry człowiek, nie rozrabia, z maczeta po ulicy nie biega, wzór prawilności, nie to co ta zjebana policja.
antychryst333 napisał/a:
Słownik też cię uchroni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów